I ovo je doktor!? tj gde ide nase zdravstvo

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Иѕгледа да је овог доктора мало више понео дух либерализма.Вероватно ће сада,понесен идејама људских слобода,иступити са изјавом како је снимање и исмевање пацијента његово људско првао.

To moze za svaki narod da se kaze. Generalizacije su odlika prljavih i iskompleksiranih dusa.

@ tema

Ako je covek i hipohondar, niko nema pravo da snima i prosledjuje te snimke. "Lekaru" oduzeti licencu.

može... ali ako jedan narod ima toliko pripadnika koji ga se stide, trebalo bi razmisliti o ovome.

ako hoce da budu idioti pusti ih, ne mesaj se...:mrgreen:

tako je, ne vidim što bi se to ikoga ticalo. sem ako nije još veći idiot. :lol:

ovo kažeš samo zato što si srpkinja, ili imaš i neki argument?

Kakav argument mi treba!? Svaka generalizacija dovodi do pogešnih zaključaka.Nema veze da li sam Srpkinja ili ne, ali nikad ne bih rekla za neki narod, bilo koji, da je generalno idiotski.Živela sam dovoljno van Srbije i videla da svuda ima idiota, pametnih, dobrih, zlih, glupih.Idiotizam nije generalna odlika nekog naroda.

Kakav argument mi treba!? Svaka generalizacija dovodi do pogešnih zaključaka.Nema veze da li sam Srpkinja ili ne, ali nikad ne bih rekla za neki narod, bilo koji, da je generalno idiotski.Živela sam dovoljno van Srbije i videla da svuda ima idiota, pametnih, dobrih, zlih, glupih.Idiotizam nije generalna odlika nekog naroda.

individualni idotluk nema veze sa ovim nacionalnim o kom ti pričam.
zato mora postojati generalizacija jer se radi o velikoj većini.

Napisala je cistu istinu.

Ti si Bog ili nad-biće, pa bolje sagledavaš Srbe od drugih!? Ne brukaj se.Ne znaš da pogodiš padež, a stalno furaš neki elitizam.Ne piše se mnogo hipohondra, već hipohondara.

- - - - - - - - - -

Gresko, gresis u tome sto ne prepoznajes da je nevesta intelektualac zato sto priznaje jednacenje po zvucnosti, a mi koji to nikako da naucimo smo idioti.

Biće da je tako.A tek jednačenje po mestu...

Back