i ovakve stvari se desavaju.....

bez namere da ikoga vredjam ovako meni to deluje:
cela prica te je, najjednostavnije, smorila. i izasla si iz veze ne zbog te druge devojke, nego sto ti je jednostavno postalo jasno da sa njim nemas buducnost.
sto se druge devojke tice, da li je srecna ili nesrecna s njim, sta je ceka u buducnosti i takve akcije (...) njihova je stvar. mislim, zasto zeli da se druzi sa tobom ne kapiram. razgovori sa njom tipa "on je los i tako to" su po meni gubljenje vremena. mislim, nisi imala dovoljno vremena da je upoznas i procenis da li je ona ok osoba. mislim,jedan od razloga sto mislim da ni ona nije andjelche je sama ideja da te smara porukama kako je zaljubljena u njega.
sta ce biti sa njih dvoje je stvarno nebitno. mozda se skopcaju i kroz par godina kad ona bude punoletna vencaju. mislim to sto je on kreten prema tebi ne mora da znaci da je kreten i prema njoj, tj mozda su oboje kreteni pa se zato tako dobro i kapiraju...
a sto se tice druzenja sa njom... pa postoje razni kafici gde mozes da upoznas interesantne devojke od 17 godina koje ne beze sa casova da bi kuvale tipu rucak... :wink: mislim, ako ti je trip da se druzis sa njom da bi joj bilo sta objasnila, u startu gresis.
bilo je u nekom filmu da je jedan tip varao devojku sa njenom drugaricom, da je ona to provalila, i da ga nisu obe sutnule, nego da se vencao sa ovom koja ga nije sutnula...
prijatan dan... i, ko sto rekoh - ovo je samo moje vidjenje cele price!

Toliko takvih,a i gorih slucajeva znam.Ima tipova koji imaju dobru zvaku,i umeju da ti zavrte pamet i zamazu oci veoma lako i brzo.jedan moj drugar je tako funkcionisao dve godine.Dopadala mu se jedna devojka,znaci njeni maniri,stavovi,itd,a jedna klinka ga je neodoljivo privlacila fizicki,i takodje mu je dosta odgovarala.Ne bitno sad...on je dve godine bio i sa jednom i sa drugom.I sto je gore u ovom slucaju obe su mislile da je on potpuno iskren i ozbiljan sa njima.I nista nisu sumnjale,nista nisu provaljivale......sve dok jednog dana ovoj prvoj devojci(starijoj da kazem)drugarica nije javila da je videla njenog decka sa nekom klinkom u kolima.I on joj je potpuno hladno i opusteno sve priznao i zamolio da ovoj maloj ne kaze nista.......jer je mala tada napunila 20 godina i on je bio siguran u nju i njena osecanja i resio je da je zeni.A sa ovom drugom je bio jer mu je odgovarala,bila devojka za uzor,a i za svaki slucaj ako se klinka predomisli i ostavi ga da on ima sigurnu luku...posto je prevalio tridesetu.
Uzas........ali takve stvari se desavaju,i ti nisi glupa niti nesto slicno....samo nemas dovoljno iskustva da provalis neke stvari.A pusti tu malu(mislim kasno je da sad ja uopste pricam o tome,sigurno je problem resen)ja mislim da ona hoce da se druzi sa tobom sa bi na neki nacin imala situaciju pod kontrolom,da bi znala da ti neces nesto sa njim.

OOOOOOOOOOo........koja pricaaaaaaaa........
leukz_nl_bewegende_emoticons_3d_26.gif
Ok razumem, desava se to sto si napisla doduse meni se nije....samo ne kapiram, kako si ti mogla tek tako, da odes...?? Ja bi njemu dobro zapaprila...nebi ponizavala sebe, al dobio bi svoju porciju....pa dostojanstvo je u pitanju............ :roll: na kraju bi osto bez mene, one male...i naslo bi se jos nesto.... :lol:

mala Princeza:
Postavila sam temu i citam vase odgovore i jednostavno ne mogu da ne odgovorim :roll: .Od svih vas koji su odgovorili ,samo par njih je dalo normalan odgovor,i hvala im puno..Situacija je sledeca.Osoba(ja)se pojavi na ovaj forum,iznese svoj problem tj situaciju u kojoj se nasla,pritom je u velikoj dilemi da li da nastavi da kontaktira sa, pa da kazem, suparnicom,jer tada je idalje deo te price iz koje zeli da izadje ,ali opet ta ista joj je veoma draga pa ne zeli da prekine kontakt sa njom.U dilemi je,i pritom opise celu situaciju.Kao odgovor na sve to ,ja dobijam frojdovske definicije (nije da se ne slazem sa svim tim,citala sam i ja Frojda ,tako da mi to sve nije neka novost)ali taj isti Frojd je mislio da je zenama glavna opsesija muski polni ogran (posto je i muskarcima to isto ,glavna opsesija)Tog istog Frojda je neko nazvao Falocentrikom :roll: ,jer je Frojd iskreno verovao da se sunce okrece oko penisa :lol: .Njegova cerka je bila predmet njegovih analiza,njegovo zamorce :shock: ,sto sve govori o tome kakav je on bio zaludjenik(i mogu do sutra o njemu)tako da price o frojdu,lolitama,elektri ,edipu,pedofilji i sociopatskom i psihopatskom ponasanju…ostavite za neke druge teme.Nepotrebno je raspravljati se da li je frojd bio u pravu ili ne?Zar je toliko tesko jednoj tako prostoj i obicnoj temi pristupiti sa neke emotivnije tacke.Ma sta on uradio meni,i ma koliko da me je ovo povredilo iz ovih ili onih razloga…ipak mi je grozno da slusam price kako je on pedofil(mozda i jeste,ali to je njegov problem :roll: )Niti je ta mala glupaca,niti sam ja glupaca,jednostavno desilo nam se to,on je iskusniji od nas,manipulator,ni ona ni ja nemamo neko iskustvo(doduse ona ima mnogo vece iskustvo od mog sa svojih 17 ,ali nebitno)Meni je sada jasno zasto su njega sve njegove bivse ostavile…s razlogom ocigledno :twisted: …Ja ne zelim osvetu,i ja nisam za patetiku,tipa”secem vene za tobom,bacicu se sa mosta ako me ne volis,vraticu ti za sve ovo,platices mi ti,mrzim te”On mi je bio prijatelj onda kada mi je bilo najpotrebnije…posle toga vise nije bio..ocigledno cim je ovo uradio i sedeo na 2 stolice…tako nesto ti ne radi pravi prijatelj.Ja njega ne mrzim…ali mi nije drag zbog ovog sto je uradio…ja nju ne mrzim,nije ona kriva…Daj ljudi sta je sa vama?Sto komplikujete sve ovo nekim psihoanalizama?Ne kazem u svemu tome sto je Frojd rekao i doticni random…ima mozda neke logike i istine…pozdravljam to,ali ajde zaboravite te komplexe,i definicije…”Ova tema je o druzenju sa njegovom devojkom(a i ja sam mu bila devojka),ova tema je o iskrenosti i postenju…Zasto su bitni motivi…koji je moj motiv,zasto sam ja bila sa njim,njen,njegov…?Nebitno je.Zasto je potrebno vredjanje…balavice,derista,glupace,smrad ,skot…cemu sve to…Zar na ovom forumu je toliko nemoguce sastaviti jednu temu u kojoj ce biti normalni odgovori :? …ja mislim da bi ovi moderatori trebali da uvedu neko ciscenje…jer svaka druga tema je ovakva.U redu je zezati se,saliti se na forumu ali vredjati neke ljude i udarati im neke etikete i definicije pokupljene iz knjiga ,je krajnje nepotrebno.Hvala vam svima sto ste ulozili svoje vreme,trud ,odgovarajuci na ovu temu,ali neki su se udaljili od ove teme...smatram da bi tema mogla biti zakljucana jer vidim da se isuvise prica o nekim definicijama,frojdovim teorijama...meni nije bio cilj da ispljujemo njega ili nju ili mene...To je sve zivot i takve situacije nisi neobicne,desava se sve to ,zato je i naslov teme takav...Nije ni sve to toliko tragicno..bar ja ne gledam na to...mozda nekome deluje,ali ja se smejem svemu ovome...Mozda ja temu nisam dobro formulisala,pa su se neki izgubili u detaljima :roll: .ja pokusavam da gledam na sve ovo pozitivno...Hvala jos jednom svima koji su ulozili svoje vreme. :wink:
iskreno da ti kazem, da je taj tip patoloski slucaj. i ti si toga svesna. ali njemu necu da sudim, ko zna kakav je zivot imao. on nam i nije predmet polemike, vec ta mlada curica, ona te muci, jel tako?
znam da ti je zao, i da ti nije lako da dignes ruke od nje. verovatno bi se i ja tako osecala. ali treba da razmislis zasto te ona zove. da li zato, sto je toliko opcinjena tim likom, i ocajnicki zeli da ga poslusa, da je ti naucis lepom ponasanju, i svim drugim stvarima, da bi na kraju ona njemu dobra bila! znaci noj uopste nije problem, sto je on paraleno bio i sa drugom zenom. ona zeli samo njega da zadovolji...ja bi svu svoju energiju potroslila, da pomognem toj curi, u smislu, da probam da joj otvorim oci, i da joj objasnim da on nije dobar za nju. e, posto svi znamo da je to malo nemoguca misija, i da to retko uspeva, i bices verovatno pogresno shvacena sa njene strane...ne ostaje ti nista drugo, nego da odes svojim putem...ne mozes uvek da pomognes ljudima, jer neke stvari moraju sami da prodju.
eto nadam se da sam dobro shvatila tvoju pricu, i da sam ti makar malkice pomogla.
pozdrav :)

alya:
OOOOOOOOOOo........koja pricaaaaaaaa........
leukz_nl_bewegende_emoticons_3d_26.gif
Ok razumem, desava se to sto si napisla doduse meni se nije....samo ne kapiram, kako si ti mogla tek tako, da odes...?? Ja bi njemu dobro zapaprila...nebi ponizavala sebe, al dobio bi svoju porciju....pa dostojanstvo je u pitanju............ :roll: na kraju bi osto bez mene, one male...i naslo bi se jos nesto.... :lol:

Dostojanstveno potvrdi da te je zabolelo što ga gubiš.....
Pa onda da bi tvoja bila zadnja udri u pakost i veselje....
I na kraju uživaj u plodovima svog rada i širi priču da svi znaju i pamte kako je to kad tebe neko prevesla.....
......Idealno da preko priče dodješ do odgovarajućeg muškarca i rasteraš neodgovarajuće....

mala Princeza:
Bila sam sa tim deckom 10 meseci(drugi decko u mom zivotu),.Imali smo slobodnu vezu,ja njega nisam gusila,proveravala,postovala sam njegovu slobodu a i on moju.Vodio me na more,bilo sve super.sumnjala sam da ima drugu(ali sam mislila da ima neku zanimaciju,nesto neobavezno :roll: ).Nisam bila zadovoljna i to sam mu rekla,zelela sam da raskinem ali on nije hteo.Govorio mi je da sam razmazena mamina i tatina princeza :roll: i da moram da imam razumevanja ,da je u problemu,u depresiji,u obavezama zbog fakulteta,upisao je 4.godinu posle 2 godine pauze,treba mu vremena da se pokupi,on radi,finansijski ne stoji bas najbolje jer je usao u samofinansirajuce.Da budem normalna kao na pocetku,da ga razumem,da mu izadjem u susret…I ja naravno saosecajna ,imala razumevanja za sve :( ..iako vidim da u njegovim pricama ima rupa…Prosle nedelje me je zvala neka devojka.Ja bila u soku kada sam shvatila da mu je to devojka,da je sa njom 9 meseci a sa mnom 10. :shock: Nas dve se nasle u nekom kaficu,ona devojcica, skoro napunila 17 godina,(on ima 30 a ja 22). :roll: Ona bezi sa casova i dolazi kod njega,kuva mu..roditelji razvedeni ne obracaju paznju na nju.devojka van kontrole :x .Ja shvatim da ona prakticno zivi kod njega,da on nigde ne radi,da ima pare,da na taj fakultet retko kada svraca,da je sve vreme glumio mucenika :evil: ,da mu ona kuva, sprema,sredjuje stan…a mene vodi na more.Da joj je odglumio odlazak na more,kao ide sa najboljim drugom…a sutradan otisao sa mnom.I ja prekinem sve…,sve njegovo bacim i stavim tacku.A ona mu oprostila.Zamolila me je da mu to ne kazem,kako smo stupile u kontakt.On hteo da mi se izvini zbog svega sto se desilo i da ostanemo prijatelji ali ja nisam mogla…mozda jednog dana…ako nam bude sudjeno da se ponovo sretnemo.Zao mi je te devojke…zove me,pricam sa njom…ali ne zelim vise ista da cujem o njemu…zelim da zaboravim i nju i njega i sve sto mi se desilo. Ona mu spremala sarme,punjene paprike,palacinke a on mene zvao da mi se pohvali kako je naucio da kuva :shock: ,zvao me da dodjem kod njega da probam "njegovu" sarmu… :evil: :x (naravno vidjali smo se kod njega dok je ona bila u skolici :roll: )rekao joj je da ona nastavi da se druzi sa mnom i edukuje preko mene?! :shock: i nauci lepom ponasanju,posto ga nema,a ja ga imam..Ona me zove da se vidimo,da prespavam kod nje,salje mi poruke,koliko god da mi je draga ,ja ne zelim da slusam o njemu…,zao mi je sto je tako mlada i prosla kroz sve to ,mogu da pricam o bilo cemu sa njom ali ona prica samo o njemu,a i ja ga volela i zelela…
ona hoce da se druzimo a ja da zaboravim na sve.. Zao mi je sto sam smorila neke ljude sa ovom pricom :oops: (malo je duzi tekst)…negde covek mora da se jada… :( .ne znam sta da radim sa njegovom devojkom….svi mi kazu da je otkacim… da nemamo sta nas dve da pricamo i da se druzimo….i da nastavim zivot bez njih... bas grozna situacija... :roll:
izgk=leda da si ti jos zaljubljena u njega,a da je on bolesnik,..
a sto se nje tice-otkaci je totalno.

Gledaj da ti sledeca veza ne bude bas toliko slobodna,a ti tako popustljiva....stegni obruc :-D
A sto se nje tice,mislim da je glupo nastaviti druzenje sa njom...ko zna,mozda je zaprosi..a ona te zove da joj budes kuma..uuuuuu....NIKAKO....gledaj sebe i svoj zivot :wink: :wink:

Tuzni_patak:
Dostojanstveno potvrdi da te je zabolelo što ga gubiš.....
Pa onda da bi tvoja bila zadnja udri u pakost i veselje....
I na kraju uživaj u plodovima svog rada i širi priču da svi znaju i pamte kako je to kad tebe neko prevesla.....
......Idealno da preko priče dodješ do odgovarajućeg muškarca i rasteraš neodgovarajuće....

Jaooo...bree....bas se pitam kako je postavljacici teme uspelo nesto takvo. :shock: ...jos uvek mi nije jasnoo..ali nema veze...varas se...to nebi znacilo, da je meni stalo...ne podrzavam osvetu...al takvom tipu bi pokazala...i ko kaze, da bi morala, da sirim pricu po gradu....eee...sve se moze u cetiri oka...i nemam u mislima nikakvo nasilje, izivljavanje nad nekim, niti ponizavanje sebe, drugog...itd...ali ako je zena malo lukava i snalazljiva dobro moze, da mu "zapapri"...
Sta i kako bi uradila ne znam, ali definitivno se nebi samo okrenula i osla...ali kazem nisam bila u takvoj situaciji i tesko verujem, da cu ikad biti...jer to sto je taj muskarac ( ako se moze tako uopste nazvati ) radio i uradio, prelazi svaku meru postovanja, ljudskosti...itd...

Verujem, da su snalazljivost, lukavost, jezicnost, jaki atributi kod zena....

Ja sam veliki pristalica osvete,nikome ne volim da ostanem duzna,ali pitam se sad bas,kako bih mogla uopste da se osvetim tako ljigavom i odvartnom tipu?Jedino da pokusam da budem kao on ili jos gora od njega.....sto nikako ne bih volela.
Mada mislim da je za takve najbolja osveta da ih totalno iskuliras,pokazes im da ti nisu ni malo znacili,i da te nisu povredili..jer takvi to upravo i zele da povrede nekoga,da taj neko(u ovom slucaju zena)pati za njima.

mala Princeza:
Bila sam sa tim deckom 10 meseci(drugi decko u mom zivotu),.Imali smo slobodnu vezu,ja njega nisam gusila,proveravala,postovala sam njegovu slobodu a i on moju.Vodio me na more,bilo sve super.sumnjala sam da ima drugu(ali sam mislila da ima neku zanimaciju,nesto neobavezno :roll: ).Nisam bila zadovoljna i to sam mu rekla,zelela sam da raskinem ali on nije hteo.Govorio mi je da sam razmazena mamina i tatina princeza :roll: i da moram da imam razumevanja ,da je u problemu,u depresiji,u obavezama zbog fakulteta,upisao je 4.godinu posle 2 godine pauze,treba mu vremena da se pokupi,on radi,finansijski ne stoji bas najbolje jer je usao u samofinansirajuce.Da budem normalna kao na pocetku,da ga razumem,da mu izadjem u susret…I ja naravno saosecajna ,imala razumevanja za sve :( ..iako vidim da u njegovim pricama ima rupa…Prosle nedelje me je zvala neka devojka.Ja bila u soku kada sam shvatila da mu je to devojka,da je sa njom 9 meseci a sa mnom 10. :shock: Nas dve se nasle u nekom kaficu,ona devojcica, skoro napunila 17 godina,(on ima 30 a ja 22). :roll: Ona bezi sa casova i dolazi kod njega,kuva mu..roditelji razvedeni ne obracaju paznju na nju.devojka van kontrole :x .Ja shvatim da ona prakticno zivi kod njega,da on nigde ne radi,da ima pare,da na taj fakultet retko kada svraca,da je sve vreme glumio mucenika :evil: ,da mu ona kuva, sprema,sredjuje stan…a mene vodi na more.Da joj je odglumio odlazak na more,kao ide sa najboljim drugom…a sutradan otisao sa mnom.I ja prekinem sve…,sve njegovo bacim i stavim tacku.A ona mu oprostila.Zamolila me je da mu to ne kazem,kako smo stupile u kontakt.On hteo da mi se izvini zbog svega sto se desilo i da ostanemo prijatelji ali ja nisam mogla…mozda jednog dana…ako nam bude sudjeno da se ponovo sretnemo.Zao mi je te devojke…zove me,pricam sa njom…ali ne zelim vise ista da cujem o njemu…zelim da zaboravim i nju i njega i sve sto mi se desilo. Ona mu spremala sarme,punjene paprike,palacinke a on mene zvao da mi se pohvali kako je naucio da kuva :shock: ,zvao me da dodjem kod njega da probam "njegovu" sarmu… :evil: :x (naravno vidjali smo se kod njega dok je ona bila u skolici :roll: )rekao joj je da ona nastavi da se druzi sa mnom i edukuje preko mene?! :shock: i nauci lepom ponasanju,posto ga nema,a ja ga imam..Ona me zove da se vidimo,da prespavam kod nje,salje mi poruke,koliko god da mi je draga ,ja ne zelim da slusam o njemu…,zao mi je sto je tako mlada i prosla kroz sve to ,mogu da pricam o bilo cemu sa njom ali ona prica samo o njemu,a i ja ga volela i zelela…
ona hoce da se druzimo a ja da zaboravim na sve.. Zao mi je sto sam smorila neke ljude sa ovom pricom :oops: (malo je duzi tekst)…negde covek mora da se jada… :( .ne znam sta da radim sa njegovom devojkom….svi mi kazu da je otkacim… da nemamo sta nas dve da pricamo i da se druzimo….i da nastavim zivot bez njih... bas grozna situacija... :roll:

MA prica je super interesantna! :)

Back