I nisam trazila nista, sto sam i dobijala

Nekad sam bila istinski i mnogo srećna, da mi se od sjećanja na moju sreću plače, pazite sad - od tuge.
Nekad sam voljela toliko da me fizički boljelo odsustvo onog drugog čijeg se sad lika teško i da sjećam.
Lika se ne sjećam, samo svoje sreće.
Samo uživanja u odnosu koji je bio sve samo ne idealan, ali u kome nije bilo površinskih osjećanja - ni bijesa, ni ljubavi, ni ljutnje.
Kažem vam - bila sam srećna jer sam bila voljena. Kao Boga sam voljela.
Posle toga nisu bile sreće. Čak ni srećice.
Posle toga sam morala mnogo da se mijenjam.
Kad sam se mijenjala nisam im valjala.
Jednog sam voljela ali on je volio da me drži u tajnosti.
Kakav udar na ego i kako ponižavajuće.
Reklo bi se da to nikad sebi ne bih dozvolila. Jesam.
Zašto jesam? Kakvo opravdanje je ljubav kad sam spoznala istinsku?
Od svih njih najviše me bolio taj što me krio.
Bila sam nesrećna kao skot svaki put kad sam htjela da me zagrli a on se samo sklanjao od mene i izmišljao razloge.
Davala sam sebi razne epitete, tražila mane, preispitivala šta mi fali i nedostaje.
Svako bi rekao da sam bolja od njega. Osim njega.
Nemam savjet za žene koje prolaze isto.
Rekla bih - nemojte, ali hoćete.
Samo vam želim da što prije shvatite da problem nije u vama. I da se polako odvikavate. Jer će vas ostaviti zbog prve - bolje.

Da se vratim gdje sam počela - nekad sam stvarno bila srećna.
Ali onda su nailazili razni likovi, činili da na malo zablistam, pomislim - to je taj, i samo odu.
Ne, ne žalim se na (ne)ljubav.
Možda malo na komplikovanost.
Možda malo na neadekvatnost.
Neizbor.
Malo sam i nesrećna sada.

Udavila sam sve svojom pričom, ali teško (mi) je malo večeras.

Prilozi

• 134d7f32752760903340e7b49d487a82.jpg
    134d7f32752760903340e7b49d487a82.jpg
    21 KB · Pregleda: 1.175
Udavila sam sve svojom pričom, ali teško (mi) je malo večeras.
Nisi!
Nekad je bilo među ljudima da papir trpi sve, a evo i Forum je takav sad za mnoge od nas dok su za druge to neke druge društvene mreže...
To kako se ponekad ili čak dugo vremena osećamo je najbolje ako izađe iz nas pred nekoga.
Neko će razumeti, neko neće i ne mora, ali činjenica da smo svoja osećanja verbalizovali, pajoš i napisali, nas stavlja na jedan dobar položaj odakle stvari nešto možemo da sagledamo bolje, možda nešto primetimo po prvi put a sve vreme su bile tu, nastavimo, ili završimo.
Život je to.
Ko nije voleo, taj nije ni živeo, što bi rekao Hopkins u filmu Mr. Joe Black, ali nisu sve divne ljubavi i srećne.
Više ih je nesrećnih, zapravo.
:cvet:
Želim ti da se osećaš mnogo bolje i jače već sad dok ti pišem. Evo ti sve cveće iz moje bašte:
IMG_20210911_184900.jpg

Izvini što ću biti možda malo grublja, ali, da li si se zapitala da li ti na nekom nesvesnom nivou ipak biraš likove koji se uklapaju u jedan te isti "šablon" , zajedničkog imenitelja - loši su prema tebi i po tebe, samo ti to ignorišeš, negde te vozi taj osećaj koji stvaraju svojim ponašanjem.
Samo kažem da treba dobro da razmisliš da li ima ičeg ovoga u tvom slučaju jer, nažalost viđala sam već ovakve pojave i bilo je ovo u pitanju.
Ovo je za tvoje dobro rečeno.
Uvek je rešenje u nama ❤️

Izvini što ću biti možda malo grublja, ali, da li si se zapitala da li ti na nekom nesvesnom nivou ipak biraš likove koji se uklapaju u jedan te isti "šablon" , zajedničkog imenitelja - loši su prema tebi i po tebe, samo ti to ignorišeš, negde te vozi taj osećaj koji stvaraju svojim ponašanjem.
Samo kažem da treba dobro da razmisliš da li ima ičeg ovoga u tvom slučaju jer, nažalost viđala sam već ovakve pojave i bilo je ovo u pitanju.
Ovo je za tvoje dobro rečeno.
Uvek je rešenje u nama ❤️
Apsolutna istina. Itekako sam svjesna da sam jedini krivac ja. Nisi gruba, realna si ♡

Ma ništa strašno, ih, ljubavni problemi... Možda se reše, a možda i ne. Pa i ako se ne reše, opet nije kraj sveta. Život je mnogo više od toga.
Mada, jeste

Nisi!
Nekad je bilo među ljudima da papir trpi sve, a evo i Forum je takav sad za mnoge od nas dok su za druge to neke druge društvene mreže...
To kako se ponekad ili čak dugo vremena osećamo je najbolje ako izađe iz nas pred nekoga.
Neko će razumeti, neko neće i ne mora, ali činjenica da smo svoja osećanja verbalizovali, pajoš i napisali, nas stavlja na jedan dobar položaj odakle stvari nešto možemo da sagledamo bolje, možda nešto primetimo po prvi put a sve vreme su bile tu, nastavimo, ili završimo.
Život je to.
Ko nije voleo, taj nije ni živeo, što bi rekao Hopkins u filmu Mr. Joe Black, ali nisu sve divne ljubavi i srećne.
Više ih je nesrećnih, zapravo.
:cvet:
Želim ti da se osećaš mnogo bolje i jače već sad dok ti pišem. Evo ti sve cveće iz moje bašte:
Pogledajte prilog 1013316
Lijepo rečeno ♡

Back