I mene zanima zansko mislenje o nevinosti u 21. veku

Да ли верујете да је могуће да баба-девојка која није фригидна буде невина до тридесете године? И онда, када је, наводно, упознала оног правог, изгуби невиност с њим?

Да ли вам тако нешто делује могуће у данашњем свету. Да девојка са нормалним либидом нема потребу да то одради раније.

Или је веома прорачуната и чека да упеца оног правог (читај: са парама) или лаже за невиност.

mislim da je moguce, mada ne bih volela da sam joj na mestu...
btw, ne radi se uvek o tome da ona nema potrebu da "to odradi ranije" cak i kad joj je sa "libidom sve u redu", radi se o tome da vecina zena, za razliku od vecine muskaraca, gubljenje nevinosti ne smatra "odradjivanjem"..
takodje, ne kapiram kake veze ima nevinost sa "pecanjem onoga sa parama"? nije valjda da neko danas jos na to "peca"????

mislim da je moguce, mada ne bih volela da sam joj na mestu...
btw, ne radi se uvek o tome da ona nema potrebu da "to odradi ranije" cak i kad joj je sa "libidom sve u redu", radi se o tome da vecina zena, za razliku od vecine muskaraca, gubljenje nevinosti ne smatra "odradjivanjem"..
takodje, ne kapiram kake veze ima nevinost sa "pecanjem onoga sa parama"? nije valjda da neko danas jos na to "peca"????

Dobrodosla MV:D

Poznajem takvu jednu i potpuno se slazem sa tvojim komentarom:ok:

Back