I "masni" vic je seksualno uznemiravanje

Milos 13

Poznat
Poruka
7.649
Ubuduće, od 1. juna, niko više neće smeti, u porodici ili na poslu, nekoga da proganja ili tajno prati. Nepristojne ponude, pa čak i pričanje takozvanih masnih viceva na radnom mestu, a da se neko zbog toga oseća nelagodno, smatraće se za seksualno uznemiravanje. Nasilje u porodici preformulisano je u nasilje u partnerskim odnosima, te više supruge neće morati da trpe bahate muževe, niti da vode ljubav onda kada se to jačem polu prohte, jer to će se, čak i u gej zajednicama, smatrati nasiljem u partnerskim odnosima.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:666274-I-masni-vic-je-seksualno-uznemiravanje

Kao sto vidite od 1. juna vaze neka nova pravila u Srbiji. Takodje, ko "pokusa" da bude duhovit u mesovitom drustu ima da popase disciplinske mere.

ma znam, tako su pretili komunalnom policijom da će zavesti red na ulicama naših gradova pa evo šta se desilo.
potrošili su ogromne pare da ih obuče, obuku i kupe im vozila da bi mogli da igraju karte na nekom skrovitom mestu kao što je kukuruz. vuče ih odakle su potekli i igrali se kao mali:lol: sve sami rođaci i simpatizeri stranke, ta naša komunalna policija čuvari elementarnog reda u gradovima

a ulice i dalje prepune psećih govana cece i dalje piče do kasno u noć iz nečijih stanova, anđeli pakla i dalje turiraju svoje motore u tri ujutro po bulevaaru aleksandra vučića ::..

e moji vi

ovde će se desiti promene kad razbijemo ovu seljačku opnu koja nas je uokvirila i daje nam sve manje vazduha za disanje...

ja sam veterinara zamenila pre par godina jer me je svaki put kad bih odvela pse kod njega uznemiravao takvim seksualnim aluzijama
nicim izazvan
ni jedan jedni signal mu nisam dalai svaki put kad istovari kao neku samo njemu sarmantni i zanimljivu opasku bilo mi je lose i osecala sam se kao da neko pokusava da me siluje
na kraju sam prestala da vodim pse kod njega
pre par meseci su moji zaposleni naslo neko stene kome nije bilo dobro i odvezli su ga kod njega jer je bio najblizi
ja sam na kraju dana otisla da platim racun i vidim sta se sa psom desava
pas je bio napolju promrzao vezan u basti za drvo, on je rekao da ne moze da ga drzi u ordinaciji jer nije vlasnicki pas :eek: kao da novac koji je uzeo za njegovu terapiju nije isti kao i onaj koji sam mu davala kad sam vodila svoje pse..
i krenuo je odmah sa opsesivnim salama
u medjuvremenu je izgubio sve zaposlene, radi sam..vidim da je smanjio obim posla..i da je ostao gomno kao sto je bio ne shvatajuci zasto tera ljude od sebe
takvi i treba da odgovoaraju pred zakonom!

Kad već kršimo zakon, onda kad neko hoće da ispriča masan vic, nek otkopča i šlic i lepo ufati koleginicu zasisu...pa kad je kazna, onda da bude komplet lepinja.

Čuj, masan vic...otišao ciga kod doktora, el masan vic..fata i muja...

- - - - - - - - - -

ja sam veterinara zamenila pre par godina jer me je svaki put kad bih odvela pse kod njega uznemiravao takvim seksualnim aluzijama
nicim izazvan
ni jedan jedni signal mu nisam dalai svaki put kad istovari kao neku samo njemu sarmantni i zanimljivu opasku bilo mi je lose i osecala sam se kao da neko pokusava da me siluje
pre par meseci su moji zaposleni naslo neko stene kome nije bilo dobro i odvezli su ga kod njega jer je bio najblizi
pas je bio napolju promrzao vezan u basti za drvo, on je rekao da ne moze da ga drzi u ordinaciji jer nije vlasnicki pas :eek: kao da novac koji je uzeo za njegovu terapiju nije isti kao i onaj koji sam mu davala kad sam vodila svoje pse..
u medjuvremenu je izgubio sve zaposlene, radi sam..vidim da je smanjio obim posla..i da je ostao gomno kao sto je bio ne shvatajuci zasto tera ljude od sebe

Seronja.

Lakišin Mita je car.

nicim izazvan
osim oskudnog odevanja

hah, ček, sad ću da nađem fic za politike.. "masan"..

Знаш онај виц, кад су питали Цигу- шта мисли о стерилизацији паса луталица, а он каже- да, ја сам за то да се свима поваду зуби!:eek:
Па, каже испитивач- није то стерилизација!?
Кад, Цига ће- "па неће они мене да је*у, него да гризу!"

I SMS, vajber, sve..znači, momak pošalje devojci poruku malo slobodnijeg sadržaj i nastrada..ako ga koza prijavi...
Otje poslednju banku da isteraju moofoni iz džepa narodu, a glupi su kao notj, to će i da ih dokusuri...stvarno bi trebalo da se stegne više, pa da kooka und motika reaguje..

I SMS, vajber, sve..znači, momak pošalje devojci poruku malo slobodnijeg sadržaj i nastrada..ako ga koza prijavi...
Otje poslednju banku da isteraju moofoni iz džepa narodu, a glupi su kao notj, to će i da ih dokusuri...stvarno bi trebalo da se stegne više, pa da kooka und motika reaguje..

Ne, to je druga logika...

Logika je , kad je vec mentalitet cuti i smrdi, onda tu nema polemike i debate..nego pazi sta pricas....

- - - - - - - - - -

jasno je da dobiješ prvo kaznu.
ali ako odbiješ da platiš ili nemaš da platiš, ako si pričljiv pa od gomile ispričanih viceva upadneš u dužničko ropstvo
a nemaš odakle da platiš...
naravno da ćeš odležati.

Priliv drzave bez drustvenog proizvoda...odlican primer za ekonomiju u svetu....

sta znaci to oskudno odevanje?
mislis da kod veterinara idem samo u gacama?

sve jedno je kako odeš
on je lični poriv stavio iznad profesije i etike i takav treba da izgubi dozvolu za rad.

poznat mi je slučaj
mene je verbalno zlostavljao auto mehaničar kad sam išla da popravljam auto dva tri puta a onda sam našla drugog koga interesuju samo klinasti kaiš, filter za vazduh i senzor ler gasa :lol:

- - - - - - - - - -

I navale na sebe ljudi još jednog sudskog izvšitelja..sudski izvšritelj za masne viceve zanimanje :lol:

hahaha a kad dođe da ti uzme stvari ti mu daš masnu krpu i ispričaš još tri masna vica o izvršiteljima :rotf:

- - - - - - - - - -

AKO radis nema sta da odbijes nego ce ti skinuti od plate i kraj price.

da ali moja plata nije velika pa ako previše pričam masne viceve, na primer odem u manjež popnem se na hoklicu i ceo dan pričam masne i uvredljive pričice i viceve...
nema toliko velike plate koliko ja mogu masno da se izražavam :lol:

Back