I konacno - REZULTATI!!!!!!!!!!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme DkJm
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DkJm

Primećen član
Poruka
885
Nadam se da su rezultati vec stigla sa hemije?!!

Evo ja cu prvi da izlozim svoje:
prvo i prvo, nisam zadovoljan jer jod mene 1km2 ima samo 100m2 umesto 1000000m2!!!!!
Poludeo sam zbog ove greske!!!!!!
Inace, imao sam 32 boda i bio sam prvi!

Da li iko zna kako ce Sladic ove godine da "bira" prolaz za republicko!??????

Pozz svi hemicarima i svim PETNICARIMA!!!!!!

eeeeeeeeeee i ja sam prosla...
generalno, vise srece nego znanja, ali boze moj.... :D nas prolazi 5, zbog proslogodisnjeg uspeha, tako da sam se progurala!!! :D
sta je uradila jovana???
od ostalih petnicara znam da su prosli ljubica, luka, dusan iz vrsca, ivana iz kg-a, goca, proka, milena... i ovi nasi iz nisa danica, steva, marina, trajka (ali samo sa radom), i jos par mladjih polaznika.... to je za sada sto znam.... :D

znam, zvala me je sinoc.... bas je slatka... :D

pa gledaj, nije 100% sigurno, ali prica se da mozda nece biti kod nas... jer mozda nece da stigne da se sredi nasa laba u skoli.... pa ce mozda biti u vrscu ili bgd-u.... ma nista se jos ne zna, a mi cemo da sabotiramo renoviranje koliko je u nasoj moci!!! :P :P :P

Nemoj molim te!!!!!!!!!
Zelim da dodjem kod vas, i ovako nemam bas cestu priliku da posetim rodjake u Nisu :( !
Pricao sam sa Dusanom Malenovim i spomenuo sam mu tu varijantu za Vrsac(inace, on je odatle) i rekao da ne veruje da ce biti zato sto je tamo republicko za hemijske skole, a oni imaju odvojeno od nas.
Mozda nije lose to za BG, ali bih vise voleo kod vas!
Obavezno me obavestavaj!

Evo, sad i ja imam neke informacije da dopunim "informacioni biro" : prosli su na republicko jos(od petnicara) : Marko Drakulovic, Pesic, Ivana, Dusan, LJubica, Luka, Mrkic, Dragana, Jovana, ja..., trenutno ne mogu nikog vise da se setim!

Ne znam da li su ljudi culi za rezultate trece i cetvrte godine u Bg-u, ako nisu upravo ce, ali pre toga neka obavezno uzmu stolicu kraj sebe :

I mesto je Dragana sa SAMO 55,5 boda na testu(bez aproksimacije), a II mesto je Mrkic sa veeeeelikum zaostatkom od celih 0.6 boda tj. ima 54.9!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
UZAS!
Pa sta ta deca jedu? Spanac?

znam, rekla mi je jovana!!! :D ja se pokocila....
nego, prosli su i goca, proka, milena... bas sam brojala u subotu, proslo nas je dvadesetak sa naseg seminara... :D mislim, sta reci... :D
pa znas kako, ja stvarno ne bih volela da republicko bude u nisu, bar sad kad sam prosla... a bilo je pre 3 godine, mislim, sta hoce vise??!! stvarno nije fer... tako da videcemo... i jos nam ne rade hoteli, tako da ne znam gde ce svi biti smesteni.... :roll: bolje da bude negde drugde.... bgd je po meni bas ok... odavno nije bilo tamo!! :D

Back