i ko je sad tu lud?

bitno je. meni, ako ne nikom drugom.

Не знам...
Мени логички више звучи да је небитно да ли неко има власт по командној одговорности или власт због значаја који има за особу која има командну одоворност...
Проблем је томе што људи имају предрасуде према изворима власти и моћи. Као да је било који бољи или лошији само по себи. Није.
То је само психлошоко-филозофско становиште и ништа више...

Posesivna si osoba. Vlast nad drugima stavljaš iznad njihovog (i svog) dobra. Zato si u sukobu sa njima. Vjerovatno će sve biti najbolje bez tvog nadzora i brige.
Iskreni prijatelji se vole, a tutori mrze.

Posesivna si osoba. Vlast nad drugima stavljaš iznad njihovog (i svog) dobra. Zato si u sukobu sa njima. Vjerovatno će sve biti najbolje bez tvog nadzora i brige.
Iskreni prijatelji se vole, a tutori mrze.

КОме је ово упућено?
Мислим, налази се испод мог поста, али нисам сигуран да је мени упућено...

ali ja nisam nimalo posesivna.:neutral:
ne zanimaju me ljudi do te mere da moram da ih kontrolisem ili sta vec.pricala sam i sa sestrom i pitala je kako je shvatila to sto sam joj prebacila sto se nije javila gde je na letovanju (a ni mobilni nije ponela bila tad),ona je rekla da shvata da je pogresila i da je moja reakcija bila na mestu.
Zanimljiva stvar je da je rekla kako je rekla jednoj od one dve pomenute drugarice (onoj koja je moje godiste,samo neki mesec mladja) sa kim je, pa kad je pitala sutradan sto nista nije rekla (a videla je da se nerviram jer brinem) i ova izjavila kako nije znala sme li da kaze :roll: mislim, ne, nemoj da pricas, pusti me da se nerviram i pomisljam na najgore. :dash:
Boze cime se ja opterecujem. :roll:

Ja stvarno imam razumevanja i da zeli da izadje i da se zeza i sve je to meni ok.Dok se nije preselila kod mene imala je ogranicene izlaske, ovde sad izlazi do kad hoce, jedini uslov sam joj postavila da je uvek neko doprati do zgrade (posto ne izlazimo zajedno). Ali kad smo negde van Srbije moram da znam s kim je i gde je pre nego sto izadje, necu da sanjam uopste da li joj se sta desilo. Ja retko kad odreagujem bez razmisljanja, desavalo mi se do negde 3.srednje, ali stvarno sad kad reagujem imam dovoljno dobar razlog. Rekla sam joj da joj ja nisam majka da joj odredjujem sta i kako, ali da mora bar za toliko da me ispostuje da ne brinem i ja, da kasnije obe (ili ja cak i vise) nemamo probleme sa roditeljima.

ti se super i normalno ponašaš
i smao nastavi
a one nek pričaju...
prestaće, za koju godinu

Back