I ,kako vam se svideo II medjunarodni salon stripa?

• Začetnik teme Začetnik teme Serbona
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
alien:
Keeper:
e, alienu, a jel postoji neki katalog, ili spisak izlozhenih radova..... ocje keva da ima 'dokaz' da sam izlozhen :lol: jesu delili tamo nesto? jel ima da se kupi?

Pa valjda će organizatori, kad ti budu vraćali rad, da pošalju neku zahvalnicu. Tako da možeš da daš kevi da urami i okači na zid 8)

:lol:
pa da, bilo bi lepo da mi poshalju neku zahvalnicu. mislim...... :) imam ovde armiju strini i tetki koje bi napismeno, crno na belo da imaju dokaz mog izlaganja :lol: ...... hihi. strashno. doshlo mi da ih organizovano poshaljem busom u skc pa nek se uzhivo uvere :)

serbona:
Keeper-u sad sam pregledao fotke sa salona da vidim ima li gde tvoje table, nazalost od guzve se nista ne vidi ali ako ce ti biti lakse ODGOVORNO TVRDIM DA JE TABLA MLADOG AUTORA ANDREJA IZLOZENA NA 2. SALONU STRIPA!!!
Za novcanu nadoknadu se cujemo kasnije :wink:

pare? mozhe :lol:
ovaj..... a jel ima na netu tih fotki? gde? ja nisam bio, nisam mog'o oticji, ocju da vidim makar tako.....

Keeper:
uh..... to su loshe organizovali. mora da ljudi jadni nisu mogli ucji kad se ovi na vratima zalepe za moj rad :lol:

Da, stvarno je loše organizovano, neki ljudi su se okrenuli i otišli kući kad su videli one prve radove :lol:
Zezam se, naravno :wink:
Mislim da bi bila dobra stvar da su objavili album u kome bi se našli najbolji radovi pristigli na konkurs.

Salon stripa je potpuno super kao pojava. Moze da se polemise o organizaciji, pa cak i o nagradjenim radovima. Uostalom zato i postoji ziri, da bi mogao da obrazlozi zbog cega je neko dobio, a neko nije dobio nagradu. Razlog da neko dobije nagradu zato sto je autoritet u odredjenoj oblasti zvuci malo bezveze, no... Sto se tice Grand Prix-a, sudeci po izlozenom, ja bih nagradu dao pre nekim drugim autorima, e sad ja nisam u ziriju, tako da... Usvakom slucaju, odlicno je da postoji ovako nesto.

Naravno, slažem se da je odlično što Salon postoji.
Interesantan je podatak da je ambasador Bugarske došao po nagradu u ime Eveline Daneve. Kad razmislim, ispada da je ta nagrada Bugarima dodeljena zato što su poslali puno radova, pa je nekako realno da dobiju neku od nagrada... A dodajmo tome da je došao lično ambasador, što doprinosi važnosti manifestacije, plus regionalna saradnja... Ima malo politike, ali od toga se ne može pobeći, a da sam na mestu žirija i ja bih isto učinio 8) Tako da ću ipak povući svoje kritike upućene žiriju na račun izbora za najbolji crtež :oops:

Back