gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Pa zavisi kolko ti je stalo, valjda.A sto ne bi terao dalje na startu nego da gleda oce li biti kise ili ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zavisi kolko ti je stalo, valjda.A sto ne bi terao dalje na startu nego da gleda oce li biti kise ili ne?
I nama zenama vi trebate zbog seksa, sve ostalo mogu i samaDrage moje, pravi, zreo muskarac ocekuje da bude seksa u odnosu. Ako vam treba neko da vam daje paznju i za setnju, kupite psa.
A uvek mozete i da probate sa zenom, manje smo opterecene seksom, nezne smo i pazljive, bolje oralno zadovoljavamo od muskaraca i ne ocekujemo da nam kuvate, perete gacje i radjate sinove. xDDrage moje, pravi, zreo muskarac ocekuje da bude seksa u odnosu. Ako vam treba neko da vam daje paznju i za setnju, kupite psa.
Do nje?Pa zavisi kolko ti je stalo, valjda.
Odgovor jedne zrele zenske.I nama zenama vi trebate zbog seksa, sve ostalo mogu i sama![]()
Ne, do mog pokojnog dede.Do nje?
Jel mislis da li nam je stalo do seksa ili do nje?Ne, do mog pokojnog dede.
Do nje. Seks mozes da imas sa bilo kojom, mozes da ga guras i u usisivac, ali seks sa njom - pa jbg, samo sa njom.Jel mislis da li nam je stalo do seksa ili do nje?
Nije mi stalo. Sto bi mi stalo do nekoga koga tek upoznajem. Moram da provedem neko Intimno vreme sa njom da bi mi stalo do nje.Do nje. Seks mozes da imas sa bilo kojom, mozes da ga guras i u usisivac, ali seks sa njom - pa jbg, samo sa njom.
Ali dobro, ja sam romanticna lezba, ne treba mene slusati.
Legit.Nije mi stalo. Sto bi mi stalo do nekoga koga tek upoznajem. Moram da provedem neko Intimno vreme sa njom da bi mi stalo do nje.
Da vidimo jos malo sta cete se nalupetatiI sto ne zakljucaste temu?