I jos jedna Prva bolnica u Evropi za lecenje mioma bez trauma i anestezija

giravaru

Primećen član
Poruka
634
Evo ja opet,
sta cu kad nema dezurnog ginekologa ili bilo kog kolege, elem evo i linka:

http://www.uterusmyome.de

Cena je veoma velika, ali opet kad je zdravlje u pitanju, covek grebe i rukama i nogama. 4200e
Dokazano da se miomi lece, ali mogu se leciti samo oni koji su do 10cm.

I u Osjeku u jednoj drzavnoj instituciji (zenica sa neta mi ne rece kako se tacno zove ta institucija), embolizacija mioma tj. stavljanje "omce", najprostije receno oko mioma, koji specava da se miom hrani krvlju i raste, a pri tom zbog toga atrofira, je isto metod koji se koristi u Evropi kod nas dr.Ljubic spominje da postoji ali ne i u kojoj klinici, cena je 1700e
Zeni koja je to radila miom je bio ogroman kao lopta, sada je manji i tu je negde oko 8cm, sa tendencijom "izumiranja" kroz 6 meseci. (kontaktirala zenu licno)

E pa drage moje ima nade za nas!!!!!!!!:klap:

ZAR JE MOGUCE DA NIKO OD NAMA DRAGIH LEKARA, NEMA NIKAKAV ODGOVOR, MISLJENJE NA OVU TEMU!!!!!!!!
STVARNO SMO NEMOGUCI, JA KAPIRAM DA ONOG MOMENTA KADA DODJE OVO CUDO I KOD NAS, NECE BITI TOLIKO PROFITA OD OPERACIJA I SVEGA, ALI SVAKO MOZE DA SE RAZBOLI I SVAKOM TREBA DA SE PRUZI SANSA DA SE LECI NA NACIN KOJI CE ON MOCI DA SVARI........GINEKOLOZI, N E M A M KOMENTARA!!!!!!!!!!!

Back