Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zene vole penis, bilo i bice. Mislite da one samo pricaju o tome kako im je na poslu, sta je rekla koleginica za nju i sl? Ne bre, pricaju i o muskarcima i muskim atributima, kao svako normalno seksualno stvorenje.
E sad, zena tesko da ce reci (mozda jedino u krugu bliskih prijateljica) "uh videla sam jednog u busu, digo mu se, znas kakav je, hihiihih a ja morala da pogledam, same mi oci krenule, nisam pogled mogla da skrenem".
Jednostavno zene su na tom polju zatvorenije, jer ako zena prica kako voli falus, pa mora da je radodajka i zeljna k-ca, bar to drustvo tako vidi.
Uzmimo i suprotan primer, zenska na plazi, ocrtava joj se kroz kupaci vagina.
Za muskarca u okviru prijatelja (mada skoro i svakom manje ozbiljnom muskom drustvu) je ok da komentarise socno (ne morate da citate primer tipicno muskog socnog komentarisanja u spoileru).
"uh kako joj se vidi nindza, pa ono je prste da polizes, lizao bi je brate pa da puca samo a tek kada bi joj ga dao, hebo bi je pa da puca samo, ne bi silazila".
Stoji, ima i muskaraca kojima bi ovo bilo jadno i vulgarno da im neki drugar prica (ili neko sa kim nisu bliski), ali manje-vise muske price tako izgledaju.
Da to napises za neku devojku, u ovom slucaju doticnu sa slike, javno kao komentar na forumu, ili ne daj boze da kazes u zenskom drustvu, bilo bi "alo momak, zagoreo si, iskuliraj, koji si ti pacenik i napaljenko, jbt".
Ista stvar za zene i faluse, vide, vole, ali socne komentare (i vecinu bilo kakvih) zadrzavaju za neki uski krug, jer ispada vulgarno, napaljeno, pacenicki, jer se pored tog epiteta zenama dodeljuje i titula hurve ako krenu socno da pricaju o muskarcima.
Mozda je glup izraz, ali svakako da devojke obozavaju da ga koriste ako neki muskarac baci pogled na dekolte, noge...
Skoro sam naisao na ovaj snimak, pa sam hteo da ga podelim sa vama i da cujem misljenje zenskog dela foruma, da li i devojke vole da gledaju ako se muskarcima nesto ocrta preko pantalona?
Mozda je glup izraz, ali svakako da devojke obozavaju da ga koriste ako neki muskarac baci pogled na dekolte, noge...
Skoro sam naisao na ovaj snimak, pa sam hteo da ga podelim sa vama i da cujem misljenje zenskog dela foruma, da li i devojke vole da gledaju ako se muskarcima nesto ocrta preko pantalona?
Imao sam slican problem kao ti ali razlika je sto ja nisam bio nezadovoljan svojim fizickim izgledom vec naprotiv ali sam bio preopterecen ambicijama.
Moj savet je da krenes u teretanu i to svakodnevno, na taj nacin ces ubrzo popraviti svoj fizicki izgled, steknuces samopouzdanje i kada si vec dobar studen i skola ti odlicno ide iskoristi to jer zene mnogo vise vole one pametnije a ne kolosare imaj to na umu. One uvek traze sigurnost!
Srecno!