I devojke vole da 'bulje'

Samo se zenski glasovi vaze..

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Panamaman

Iskusan
Poruka
5.615
Mozda je glup izraz, ali svakako da devojke obozavaju da ga koriste ako neki muskarac baci pogled na dekolte, noge...
Skoro sam naisao na ovaj snimak, pa sam hteo da ga podelim sa vama i da cujem misljenje zenskog dela foruma, da li i devojke vole da gledaju ako se muskarcima nesto ocrta preko pantalona? :D

Bas sam juce,u nekoj dokolici,gledao ove glupe You Tube skrivene kamere i,sto bi braca Englezi rekli "pranks".
Prvo,velika vecina tih "pranks" su namontirane.Drugo,ova mozda nije ali to sto je mozda njih 10 od njih 100 gledalo u njegovo medjunozje u intervalu od 2 sekunde ne govori nista.Pa moraju negde da gledaju.A ovaj tip je to jednostavno namontirao kao da ga je krdo zena silovalo u tramvaju.Jos sa ovim glupavim komentarima.
Uostalom,uradi ovaj eksperiment sam pa ce ti biti jasno koliko one vole da "bulje".

Zato sam i okacio snimak, da cujem od devojaka da li je istina ovo ili nije :) ako su iskrene niko ih nece osudjivati ...

Inace, u pravu si sto se tice prank-ova, jeste velika vecina namestena i naivno uradjena, pogotovo oni najpoznatiji pranks-teri debelo placaju glumce!

jašta brate mili i one se navlaže ko i mi.vole kitu ko i mi picu.svaka ova sa snimka ga trlja da joj bude dobro kad dodje kući ko i mi kad gledamo žemske.priroda nam je dala to.sasvim normalno.njima su gaćice mokre ko i nama.

Zato sam i okacio snimak, da cujem od devojaka da li je istina ovo ili nije :) ako su iskrene niko ih nece osudjivati ...

Inace, u pravu si sto se tice prank-ova, jeste velika vecina namestena i naivno uradjena, pogotovo oni najpoznatiji pranks-teri debelo placaju glumce!

Pravi muskarci, nikada nece sebi dozvoliti da tako vulgarno izgledaju...naravno da takvo neko "cudo" privuce paznju svakog ljudskog bica, ne samo zena.

Nemoj ocekivati puno zenskih odgovora ovde.Bljak im je cak i da prokomentarisu :lol:

Ma velika vecina su namestene.Pogotovo one koje radi onaj Vitalij Zdorovetski.One fore sa sponzorusama i tako to.tako glupo i providno.
Ili ovi jos gori sto kao snimaju skrivene kamere a u stvari samo promovisu gay populaciju.

Jeste vulgarno, Naravno zavisi i za muskarce i zene u kojim prilikama i srecemo. Nije isto na plazi i u vozu.

Na plazi te svi primete kad ti se digne ispadas manijak ...

- - - - - - - - - -

pa brate šta ti misliš one kad vide dobre noge i dobru guzu da se ne navlaže?ko što bi joj ti stavijo i i one bi ga primile bre

Tacnije pale se na nabildovane...

Back