Alekasandar3
Buduća legenda
- Poruka
- 35.716
Amerika je pobedila u Vijetnamu i sve druge price su radikalske gluposti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amerika je pobedila u Vijetnamu i sve druge price su radikalske gluposti.
Pa ako krenes da gasis vatru sa benzinom i napravis mnogo vecu stetu nego sto si zatekao onda je logicno da te bas nece svi tapsati po ramenu uprkos tvom prepoznavanju problema i volji za resavanje istog.Kostunica je Kosovo izgubio kao sto ga je i Milosevic izgubio - iskljucivo prica za njihove politicke protivnike. Problem raseljavanja postoji vekovima, problem siptarske iredente od pre drugog rata. Milosevic je, ako se ne secate, pokusavao da resi problem koji je bio ogroman i verovatno neresiv jos te 1988.
Simptomaticno je da je Srbima najkrivlji onaj ko problem prepoznaje i pokusava, makar i traljavo, da ga resi, dok su oni koji pred njim zabijaju glavu u pesak sasvim OK.
Za kraj, evo jedna afirmativna fotka naseg premijera.
![]()
ocekivala sam da farba i mocne dlake na junackim prsimaJel si ga tako zamisljala ?:
A to mu farba mali Aligrudic samo o drzavnim praznicima i crvenom slovu u kalendaru , verovatno su sinoc za dan zaljubljenih imali seansu pred Sretenje .Vidis kako je Voja delovao danas mocno i muzevno dok se u svom nadahnutom govoru na sumadijskoj vetrometini hrabo obarcunavao sa vascelim dekadentnim zapadnim svetom ,mora da je bio sveze ofarbanocekivala sam da farba i mocne dlake na junackim prsima![]()
A to mu farba mali Aligrudic samo o drzavnim praznicima i crvenom slovu u kalendaru , verovatno su sinoc za dan zaljubljenih imali seansu pred Sretenje .Vidis kako je Voja delovao danas mocno i muzevno dok se u svom nadahnutom govoru na sumadijskoj vetrometini hrabo obarcunavao sa vascelim dekadentnim zapadnim svetom ,mora da je bio sveze ofarban![]()
on stalno deluje mocno i muzevno :xA to mu farba mali Aligrudic samo o drzavnim praznicima i crvenom slovu u kalendaru , verovatno su sinoc za dan zaljubljenih imali seansu pred Sretenje .Vidis kako je Voja delovao danas mocno i muzevno dok se u svom nadahnutom govoru na sumadijskoj vetrometini hrabo obarcunavao sa vascelim dekadentnim zapadnim svetom ,mora da je bio sveze ofarban![]()
ma to je neki izdajnicki znakPa i Tadic farba onu saru na glavi, uvek je tako sveza!:mad:![]()
Pa i Tadic farba onu saru na glavi, uvek je tako sveza!:mad:![]()
on stalno deluje mocno i muzevno :x
i da tako mu se kosica dramaticno talasala na vetrustini,prosto da ti prodju zmarci koliko je muzevanops:
ma to je neki izdajnicki znak![]()
pa ne verujem bas , ja mislim da mu je to ostatak od nekad crne kose , mislim bio bi bas kompletna budala da farba jednu crnu straftu u tim godinama i na toj funkciji , ajd ovo kod Voje to je jos razumljivo.![]()
Istina ,muzevniji je bio cak i od Nika Slotera iako to teska srca priznajemon stalno deluje mocno i muzevno :x
i da tako mu se kosica dramaticno talasala na vetrustini,prosto da ti prodju zmarci koliko je muzevanops:
pa moguce al koliko sam video the sara ipak ne menja nijanse kao vojislavljeva bujna smedja kosa koje je sada u nekoj kestenjastoj fazi a ranije je vise vukla na crnoNe, ne, ne znate!
Zagledajte: toliko je sveze da deluje neprirodno.
Znaci, farbano je.
. Pa, bravar Tito je za dr Sovu bio Ajnstajn, znao je da iskoristi i Zapad, i Istok, i nesvrstane.
.