gost 371695
Elita
- Poruka
- 19.917
Da vidite neku vašu hardcore ex love šta bi joj rekli o sebi?Niste je videli dugo godia bla bla ...ajde tako .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da vidite neku vašu hardcore ex love šta bi joj rekli o sebi?Niste je videli dugo godia bla bla ...ajde tako .
sta je hardcore love?
ja nisam ni pitala
pomislila sam ono...ona neka....velika, što smo mislili da je fatalna, sudbonosna...
imala sam prošle godine takav susret.. bio mi je baš velika ljubav, iz tinejdžerskih dana i dugo posle sam imala neka osećanja prema njemu.. i onda se nismo videli nekih 5-6 godina.. i sretnemo se slučajno u nekom kafiću i krenuli u neku priču, a ja ne znam šta bih mu rekla.. sve mi u glavi bilo nešto kao ma zašto bih ja njemu uopšte pričala bilo šta.. shvatila sam da mi je postao nebitan.. i da je zeznuo svoj život maksimalno i da sam ja mnogo stepenica iznad njega.. bilo mi ga nekako žao samo i mislila sam da šta god da kažem, samo ću da ga sjebbem.. inače smo imali vrlo burnu vezu, svađali se, mirili, povredio me je baš dosta.. i uvek sam mislila kako ću mu jednog dana nabiti na nos kako sam srećna bez njega i bila je super prilika, ali nisam mogla, nije bilo bitno više.. i tek nakon tog susreta sam mogla da budem sigurna da sam ga skroz prebolela..
tako da sve što zamišljate u glavi da biste nekome rekli, može lako da padne u vodu kada do te prilike zaista dođe..
Ja vidim da si ti ovo iz duše napisala i onako ganulo me negde dok sam čitao, nego da se vratim na suštinu
kažeš iz tinejdžerskih dana?
Znači rano si krenula sa hardcore varijantama![]()
na mala vrata koja nisu videla nikada svetloss danaVidis kako nisu primetile
Ženu uhvatiš na emociju, a krišom joj uvališ hardcore![]()
Evo i ti o ljubavimoju najveću ljubav u životu srela sam slučajno u tržnom centru nekog grada gde ni jedno od nas ne živi. neobično zaista, toliko sam maštala o tome da se on i ja ponovo sretnemo, a život mi je lupio šamar. poslao je ćelavog debeljka u vidu moje najveće ljubavi u tržni centar merkator u čačku.
od tog momenta više nisam nijednom pomislila na njega.
na mala vrata koja nisu videla nikada svetloss dana
Evo i ti o ljubavi
Pa lepo vas Lansi pita za onoga ko vas je treso muški a ne za kim ste vene sekle![]()