Constatine
Obećava
- Poruka
- 89
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkud ti ovde? :shock:Espanol:Kako bi bilo da pre nastavka diskusije pravilno napišete o kom automobilu se radi... :wink:![]()
Urednik valjda treba da bude svuda... :wink:RaiKkonen 911:Otkud ti ovde? :shock:Espanol:Kako bi bilo da pre nastavka diskusije pravilno napišete o kom automobilu se radi... :wink:![]()
P.S. Pretpostavljam da se radi o novim generacijama Hyundai-ja...
Progres već dugo niti uvozi niti zastupa HYUNDAI, samo je jedan od prodavaca u sistemu. Inače, iza firme Hyundai SCG stoji "Gorenje" iz Velenja, zvanični zastupnik za zemlje bivše SFRJ. Tako da znate, najveći deo zarade za svaki prodati automobil ovde završava u Sloveniji... :?evening:Hyundai i nije tako los kao sto se misli. Problem jeste pad cene u prvih pad godina, teza prodaja kasnije, slaba servisna mreza (i nezgodacije oko delova), ali po kvalitetu nikako nije los. Slicna prica vazi i za Daewoo (chevrolet), pa cak i za KIA. Neuporedivi su sa Ladom, Daciom, pa cak i slabo kvalitetnim vozilima koja se sklapaju u turskoj (Reno Thalia, 307...).
Zavrsna obrada na Accent-u uopste nije losa. Cak je uporediva sa konkurencijom...
Mislim da je uvoznik:
Progres, Cara Dusana 54, 011/632842
Progres, Pancevacki put 47, 011/711643, 711747
Navalite ! I lova pravac Slovenija...evening:285970 Hyundai auto Cara Dušana 36 Auto salon
3046857 Hyundai auto Smederevski Put 3g Servis
2622327 Hyundai auto Uzun Mirkova 3a Rezervni delovi maloprodaja Beograd
2621223 Hyundai auto Uzun Mirkova 3a Prodaja
3283274 Hyundai auto Uzun Mirkova 3 Centrala
3283167 Hyundai auto Uzun Mirkova 3 Centrala
Pobeda...! :wink:RaiKkonen 911:A u Podgorici?! :shock:
A kako bi bilo da i država zaradi nešto pa da svima bude bolje?RaiKkonen 911:Pusti drzavnu zaradu covek 'oce auto!![]()
A kako bi bilo da Zastava napravi konkurentan auto, pa da ga mi kupimo i da stvarno svima bude bolje?Espanol:A kako bi bilo da i država zaradi nešto pa da svima bude bolje?RaiKkonen 911:Pusti drzavnu zaradu covek 'oce auto!![]()
Od kojih para, onih koje idu na sve strane? Na stare evropske krševe, koreansku Paja Patak robu koju nam prodaju Slovenci i ostali...jomini:A kako bi bilo da Zastava napravi konkurentan auto, pa da ga mi kupimo i da stvarno svima bude bolje?Espanol:A kako bi bilo da i država zaradi nešto pa da svima bude bolje?RaiKkonen 911:Pusti drzavnu zaradu covek 'oce auto!![]()