hvalisanje

skoro da si sarmantan ko brando ali se nesto tu ne uklapa. ja pijem samo 98-tni alkohol sa 2 posto hidrogena. kafu sam izbacila iz upotrebe zbog pojacanog rasta brkova. mladja sam velikoletnica. o kriznim temama pricam samo sa svojom devojkom a sto se tice humora e to mozemo da se dogovorimo i pod uslovom da napises jednu smesnu pricu, ispricas 3 vica i nadjes 5 youtube smesnih klipana.

sve trcim, evo obuko sam vec adidasove sprinterice sa duplim kramponima..... to ne bi uradio ni da mi se pojavi sam stiven hoking i rukom pokaze ka meni kao u odiseji 2001

ja tebe nism uvredio nicim, cak sam ti dao kompliment time sto sam te pozvao na kafu, a sta zauzvrat dobijam?

ako cemo da se vredjamo ja sam ekspert za to.... zato ti savetujem da me se klonis sa ovakvim bedastocama

Ljudi bi radije da žive u nesvesti i svom svetu iluzija, kako je neko drugi zapravo zao, jer nemogu da podnesu njegovu sreću.
Konkretno u životu, još nisam video da neko izmišlja stvari da bi se njima 'hvalisao', tako da, ne mogu potvrditi takvo nešto.
A da, religija...kako njih da zaboravim... :lol:
U pocetku bese rec,,,,,,,,,,,i RECH beshe,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Zakon relativnosti u kojem živimo,

Obrisaše mi moderatori jednu temu skoro gde se baš potrudih da sročim tekst, takvom brzinom bez da je iko pročitao a kamo li odgovorio,
a ovde paket ljubavnog trolovanja miruje do daljnjeg... ;]

Zakon relativnosti u kojem živimo,

Obrisaše mi moderatori jednu temu skoro gde se baš potrudih da sročim tekst, takvom brzinom bez da je iko pročitao a kamo li odgovorio,
a ovde paket ljubavnog trolovanja miruje do daljnjeg... ;]

mora da si prosuo toliko gluposti da je taj brisac poruka poceo da dobija vrtoglavicu pa da se spase masovna bolest obriso taj trudni tekst.

Back