Svih ovih kisnih i tmurnih dana, nalazila sam utehu i sreću sa vama. Sa vama se druzila, pesmom kroz svet prolazila i maštala...A šta bih ja drugo radila?Već i vi to dobro znate, vi koji sa mnom maštate. Malo odmora i dosade čak, nikad nije na odmet. Da napunimo baterije za ono što dolazi, za neka teža jutra i za neizvesno sutra. Neću da davim sa maštom, nje vam je sigurno dosta...Realan svet je nešto sasvim drugo...samo ne želim dugo u njemu da učestvujem jer često na kraju tog realizma, tugujem.
Ja sam jedna velika sanjalica koja ne da da je život slomi i brani se od njega maštom...Ponekad i debelo i teško patim. Ali i dalje verujem da na svetu postoje ljudi slicni meni i ta vera me tera da svoj život ne promenim. Sudbina ima veze sa tim iako mnogi misle da nema. Nisu u pravu. Ponekad sudbina i nas nadjača i odvede nas na rub plača.
Ma neću mnogo sada da žalim jer hoću svima za lepe reči da se od srca zahvalim...
HVALA i VOLIM VAS...

Ja sam jedna velika sanjalica koja ne da da je život slomi i brani se od njega maštom...Ponekad i debelo i teško patim. Ali i dalje verujem da na svetu postoje ljudi slicni meni i ta vera me tera da svoj život ne promenim. Sudbina ima veze sa tim iako mnogi misle da nema. Nisu u pravu. Ponekad sudbina i nas nadjača i odvede nas na rub plača.
Ma neću mnogo sada da žalim jer hoću svima za lepe reči da se od srca zahvalim...
HVALA i VOLIM VAS...