Hvala Vam svima na dobroti, lepoj paznji i reci.Nadam se da sam ostavila lep trag.Dov

Drage moje koleginice, kolege koji ste ujedno i dragi prijatelji bili meni, ovde se moje postovanje večeras i završava. Zbog čega, nebitno je posve. Ovaj put, danas, ispravljam gresku od 16. avgusta 2o1o. kada nisam otisla sa Foruma, vec otisla, pa se vratila.Danas je ZAUVEK. Bilo mi je zadovoljstvo pisati Vam svima ovde, radovati Vas, družiti se virtuelno ovde sa Vama, deliti svoja razmišljanja, najtananije emocije, razmišljanjai..Uživala sam u Vašim postovima, Vašim pričama, osetila sam se kao deo mase..i hvala Vam svima na tome, koji ste doprineli da se ja negde osetim zaista kao posebna osoba i hvala onima koji su uvideli lepotu moje duše. Hvala i onima koji to videli nisu.Hvala Vam od srca i jednima i drugima. Iako je bilo sve to virtuelno sa Vama dragi moji prijatelji, (jer se tokom celog mog bivstvovanja ovde na Forumu nisam lično ni sa kim upoznala)meni je značilo. Pre ili kasnije morao je doći ovaj dan, a večeras..i ovo veče je idealno za to..Dan je za to...Odlazim sa prepuno lepih emocija, mnogo što šta sam lepo naučila, lepog pročitala, nadam se da su i neki bili sretni što sam bila deo njihovog Forumaškog života ovde, i da ću im nedostajati, da će me po nečemu lepom pamtiti i da sam ipak ovde ostavila neki neizbrisiv trag, da će to nekada neko čitati, da će mu neki moji saveti ovde pomoći,da će se osetiti da ga je neko sa one druge strane računara ipak razmeo... Konačno će moći da odahnu svi kojima nisam bila previše simpatična, kojima je smetala moja lepota duše,postovi puni duše i emocija,moj detinjasti avatar, moj karakter, pisanje o teskom zivotu ili šta god drugo.Ne mogu neke stvari da promenim niti da na njih uticem.A da okrenem glavu samo i pravim se da ne vidim - to ne umem, ne zelim i necu.Ako je nekima ok, ok. Meni nije i sada shvatam sve. Sustinu i princip po kome sve funk. Ja ne zelim biti deo toga. Priznajem, ja sam bila preemotivna ovde, previše iskrena, do koske što bi se reklo u žargonu...Nešto sam previše ozbiljno shvatala, vidim sada posve olako i krajnje , krajnje detinjasto gledala i posmatrala..Mozda je upravo moja lepota duše baš u tome. No, to više nije važno. Moraćete mi oprostiti što se neću oprostiti sa svima pojedinačno ovde i sada svakome slati poruku u stilu hej ja nisam više ovde...Od svakoga od Vas, sam ponešto lepo naučila i svako je na neki neponovljiv i lep način doprineo da moj boravak bude još prijatniji. Bila sam primeren član, nisam bivala sujetna,davala sam sve od sebe, da pokazem da mi je stalo do ljudi, da umem reci izvini i koliko je u mojoj moci ispravljati ih.Pokazala sam nedvosmisleno svoj duh, svoje obrazovanje, svoje vaspitanje i ono najvažnije brigu za druge ljude, pažnju . Upoznali ste me kakva sam istinska ja. Od početka do kraja postovanja mog ovde sve je bilo istinito. I na to sam ponosna.Ne stidim se ničega, to sam bila ja.Previse sam otvorena i iskrena bila.Nije mi zao. Mnogo mi je bilo lepo, ali dodje vreme da se rastajemo, dragi moji i drage moje. Bilo je lepo dok je trajalo, i kada je najlepše, tada kazu da treba otići.
Mene boravak ovde vise ne cini sretnom i ne zelim vise da pisem.
Budite mi svi dobro, zdravi, pametni i nadasve nasmejani. Volite ljudi, i dozvolite drugima da Vas vole. Život je odveć kratak i slušajte uvek samo svoje :heart:. Ljubav je jedino vredno što imamo u životu i što nas oplemenjuje do istinskih visina.Hvala Vam na svemu.
S poštovanjem,
Jelena.
(nekadasnja sunasceJeca, tj. *Medena *) :kiss:
:kiss:

Back