BLAJBI Zaslužan član Poruka 103.496 03.08.2018. u 15:03 - HVALA TI, SRBIJO! Još jedan Srbin zapalio svoj automobil jer nije prošao tehnički pre #101 Reefer: Lako je tebi s tuđim da mlatiš, ionako više ne ispunjavaš medicinske uslove za dobijanje vozačke. Kliknite za proširenje... Zato sam ja izabrao za zivot zemlju gde ne treba vozacka dozvola.
Reefer: Lako je tebi s tuđim da mlatiš, ionako više ne ispunjavaš medicinske uslove za dobijanje vozačke. Kliknite za proširenje... Zato sam ja izabrao za zivot zemlju gde ne treba vozacka dozvola.
đavolčić Legenda Moderator Poruka 51.565 03.08.2018. u 16:19 - HVALA TI, SRBIJO! Još jedan Srbin zapalio svoj automobil jer nije prošao tehnički pre #102 BLAJBI: Naravno! U Americi se ne polaze ni vozacki ispit! Ali, ako napravis prekrsaj - nabiju ti (novcanu) kaznu da zubi trnu! Zatyo ima manje prekrsaja u procentima.... Kliknite za proširenje... Šta reče - - - - - - - - - - izgubljeni slučaj: jako mali procenat saobraćajnih nezgoda se desi zbog neispravnosti vozila Kliknite za proširenje... A to dokazuješ kako?
BLAJBI: Naravno! U Americi se ne polaze ni vozacki ispit! Ali, ako napravis prekrsaj - nabiju ti (novcanu) kaznu da zubi trnu! Zatyo ima manje prekrsaja u procentima.... Kliknite za proširenje... Šta reče - - - - - - - - - - izgubljeni slučaj: jako mali procenat saobraćajnih nezgoda se desi zbog neispravnosti vozila Kliknite za proširenje... A to dokazuješ kako?
sasasta Buduća legenda Poruka 33.993 03.08.2018. u 16:22 - HVALA TI, SRBIJO! Još jedan Srbin zapalio svoj automobil jer nije prošao tehnički pre #103 izgubljeni slučaj: ako moj auto prodje tehnički pregled ima da javno odsečem sebi kitu Kliknite za proširenje... a ako ne prodje ima da ga zapalis ti da molis boga da ne prodje , bolje bez auta nego bez kite
izgubljeni slučaj: ako moj auto prodje tehnički pregled ima da javno odsečem sebi kitu Kliknite za proširenje... a ako ne prodje ima da ga zapalis ti da molis boga da ne prodje , bolje bez auta nego bez kite
Reefer Starosedelac VIP Poruka 198.654 03.08.2018. u 18:24 - HVALA TI, SRBIJO! Još jedan Srbin zapalio svoj automobil jer nije prošao tehnički pre #104 BLAJBI: Zato sam ja izabrao za zivot zemlju gde ne treba vozacka dozvola. Kliknite za proširenje... Pa kad nema automobila.
BLAJBI: Zato sam ja izabrao za zivot zemlju gde ne treba vozacka dozvola. Kliknite za proširenje... Pa kad nema automobila.