Huz d faka strongist hir...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
yo yo madafaka yo
Izvoli
yoyo.jpg

Па ако је наш драги отац хтео да добије похвале, добио их је ха ха ха
П.С. Муерте, ја ћу да те браним!
Шта хоћете ви грешнице, да нам није попа ѕапале бисте се 100 пута више!
Мало захвалности одмах!

dosta, ali stvarno dosta više o grešnicama i popu:rtfm:
Ili se pofajtajte ko forumaši, da ne kažem ljudi, ili tema ide pod ključz:girl:

...i sad ja opet kriv na karaju...z:mrgreen:

...lepo izlozhih koga ne volEm...
...ajd' da nastavim...z:mrgreen:

...a tek Kojicu shto ne volEm...z:kiss:...iako se nismo "fajtali" od letos...malo mi dosadno...( u pauzi dok se spremaju moji svatovi sa Benshi...)
...moraccu jednog po jednog...da bih smanjio Chat...z:poz:

dosta, ali stvarno dosta više o grešnicama i popu:rtfm:
Ili se pofajtajte ko forumaši, da ne kažem ljudi, ili tema ide pod ključz:girl:

Reci im Kvinsi molim te,ti si ovde neki autoritet majku mu...Ja bih lepo otvorila temu:Sta vas nervira? sa klauzulom i ko vas nervira a moze i zasto i gotova stvar.Dinamika i fajt za cirka pet minuta a ne da tonemo u besmisao po ovom tmurnom vremenu kad sve i da hocu ne znam cime bi se drugim zanimala....A verujem ni ostatak vas.
z:kiss:

...Molim sve MODelsice...SuperMODelsice...i ADMINsice...da dozvole jednu Fight temu...ali u granicama korektnog i ljudskog...gde svako mozhe svakom, iskreno, da kazhe shta misli o nekoj osobi...itd. itd. itd.

jel mozhe AdministraciJo...???

Pre nego, i ako se tema uopšte razvije, u šta čisto sumnjam, evo nekoliko crtica iz Pravilnika, pa ako uspete da se pofajtate, odnosno iskreno kažete šta mislite o nekoj osobi, a da bude u skladu sa sledećim, svaka vam častz:mrgreen:

Na forumskim diskusijama zabranjeno je:

- vređanje, omalovažavanje, govor mržnje i svaki vid provokacije
- podsticanje svađe

A ja neću da učestvujem na ovoj temi jer svojim ponašanjem moram da budem uzor ostalim korisnicima, budem pravičan i nepristrasan predvodnik vaše komunikacije i
imam jednak i pravičan odnos prema svim korisnicima i posetiocima forumaz:girl:

Pre nego, i ako se tema uopšte razvije, u šta čisto sumnjam, evo nekoliko crtica iz Pravilnika, pa ako uspete da se pofajtate, odnosno iskreno kažete šta mislite o nekoj osobi, a da bude u skladu sa sledećim, svaka vam častz:mrgreen:

Na forumskim diskusijama zabranjeno je:

- vređanje, omalovažavanje, govor mržnje i svaki vid provokacije
- podsticanje svađe

A ja neću da učestvujem na ovoj temi jer svojim ponašanjem moram da budem uzor ostalim korisnicima, budem pravičan i nepristrasan predvodnik vaše komunikacije i
imam jednak i pravičan odnos prema svim korisnicima i posetiocima forumaz:girl:

...a ja VIDEO svojim ochima kako SuperModelsica Benshi seche crvenu vrpcu i pushta u rad ovu Temu...z:shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back