ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Ovaj Muerte se izgleda pali na ono žensko rvanje u čokoladi....želeu ili šta god.... Na žalost bikini mi je na hemijskom dragi Oče....A i skinite se vi prvi a mi ćemo za vama, ko poslušna pastva...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
heheheJa nemam kompetencije da mrzim bilo koga na forumu - ne poznajem dovoljno forumaše...
Ali ću rado pratiti temu i vatati beleške
Mogu samo da kažem da vama Oče Muerte i dalje ništa ne verujem![]()
Ja nemam kompetencije da mrzim bilo koga na forumu - ne poznajem dovoljno forumaše...
Ali ću rado pratiti temu i vatati beleške
Mogu samo da kažem da vama Oče Muerte i dalje ništa ne verujem![]()
dosta, ali stvarno dosta više o grešnicama i popu
Ili se pofajtajte ko forumaši, da ne kažem ljudi, ili tema ide pod ključ![]()
...Molim sve MODelsice...SuperMODelsice...i ADMINsice...da dozvole jednu Fight temu...ali u granicama korektnog i ljudskog...gde svako mozhe svakom, iskreno, da kazhe shta misli o nekoj osobi...itd. itd. itd.
jel mozhe AdministraciJo...???
Pre nego, i ako se tema uopšte razvije, u šta čisto sumnjam, evo nekoliko crtica iz Pravilnika, pa ako uspete da se pofajtate, odnosno iskreno kažete šta mislite o nekoj osobi, a da bude u skladu sa sledećim, svaka vam čast
Na forumskim diskusijama zabranjeno je:
- vređanje, omalovažavanje, govor mržnje i svaki vid provokacije
- podsticanje svađe
A ja neću da učestvujem na ovoj temi jer svojim ponašanjem moram da budem uzor ostalim korisnicima, budem pravičan i nepristrasan predvodnik vaše komunikacije i
imam jednak i pravičan odnos prema svim korisnicima i posetiocima foruma![]()
Muerte tražio, Muerte dobio. Tema je debilna. Ali od koga je, super je.
...wooow...
...pojavila se moja "omiljena" polovina SrBije...sa Politike...
...ali, bash shteta...shto nemaju mooda da se "prikazuju" u origin nick-u...![]()