Enina Elita Poruka 22.130 24.05.2021. u 15:27 - Hurricane - eurovision #51 Belgradeboy: Zene. Kliknite za proširenje... Nest pise kao one zive skupa..ja vidim u komentarima ljudi pisu nju odbijaju.
Belgradeboy: Zene. Kliknite za proširenje... Nest pise kao one zive skupa..ja vidim u komentarima ljudi pisu nju odbijaju.
Enina Elita Poruka 22.130 24.05.2021. u 15:28 - Hurricane - eurovision #52 Moj muz je vidio nju i ja kazem joj jeste zgodna.On odgovara ma nemogu se Jenifer Lopez..Bijonse itd poredit s njom.
Moj muz je vidio nju i ja kazem joj jeste zgodna.On odgovara ma nemogu se Jenifer Lopez..Bijonse itd poredit s njom.
Enina Elita Poruka 22.130 24.05.2021. u 15:34 - Hurricane - eurovision #53 georgejune: Al je nalplasticnija Kliknite za proširenje... Da..al visina..noge dobre.Nekako je najmirnija od njih.Najmanje prica.Moj muz je vidio na euroviziji i kaze ma pravo zensko.
georgejune: Al je nalplasticnija Kliknite za proširenje... Da..al visina..noge dobre.Nekako je najmirnija od njih.Najmanje prica.Moj muz je vidio na euroviziji i kaze ma pravo zensko.
Enina Elita Poruka 22.130 24.05.2021. u 15:35 - Hurricane - eurovision #54 Belgradeboy: Zene. Kliknite za proširenje... Krivo im sve
Enina Elita Poruka 22.130 24.05.2021. u 15:47 - Hurricane - eurovision #55 Belgradeboy: Ne lici na sebe posle operacija. Kliknite za proširenje... Najvisocija..noge duge..nema veze.Izvini..covjek bi platio operacije plasticne da gleda u ljepotu.
Belgradeboy: Ne lici na sebe posle operacija. Kliknite za proširenje... Najvisocija..noge duge..nema veze.Izvini..covjek bi platio operacije plasticne da gleda u ljepotu.
Belgradeboy Elita VIP Poruka 23.747 24.05.2021. u 17:29 - Hurricane - eurovision #56 Enina: Najvisocija..noge duge..nema veze.Izvini..covjek bi platio operacije plasticne da gleda u ljepotu. Kliknite za proširenje... Ona izgleda kao ruzno pace. Lepša je od njih samo zato sto ostale dve za mene nisu lepe.
Enina: Najvisocija..noge duge..nema veze.Izvini..covjek bi platio operacije plasticne da gleda u ljepotu. Kliknite za proširenje... Ona izgleda kao ruzno pace. Lepša je od njih samo zato sto ostale dve za mene nisu lepe.
Enina Elita Poruka 22.130 24.05.2021. u 19:08 - Hurricane - eurovision #57 Belgradeboy: Ona izgleda kao ruzno pace. Lepša je od njih samo zato sto ostale dve za mene nisu lepe. Kliknite za proširenje... I visocija je..mrsava je.
Belgradeboy: Ona izgleda kao ruzno pace. Lepša je od njih samo zato sto ostale dve za mene nisu lepe. Kliknite za proširenje... I visocija je..mrsava je.