Hurricane - eurovision

SibirskiTigar

Buduća legenda
Poruka
37.419
Hurricane-2.jpg

Srbiju na ovogodišnjoj „Pesmi Evrovizije“, koja se održava u Holandiji od 18. do 22. maja, predstavlja grupa Hurricane“.

Pih, kakvi ste... A da su Hrvatice mi bi pizdeli kako oni eto šalju ultra giga ribetine koje vrh pevaju a mi nekog tamo hobita... Mariju Šerifović, recimo. Pevaju sve tri odlično i odlično igraju. Za moj ukus, sve pesme su im bezveze. Kao i ova. Ali šta sad, neka ih jbote, ionako je ta Evrovizija čista glupost od takmičenja. Šta, obrukaće nas u svetu, jel??? Naš ovako divan imidž će da naruše. :hahaha:

Pih, kakvi ste... A da su Hrvatice mi bi pizdeli kako oni eto šalju ultra giga ribetine koje vrh pevaju a mi nekog tamo hobita... Mariju Šerifović, recimo. Pevaju sve tri odlično i odlično igraju. Za moj ukus, sve pesme su im bezveze. Kao i ova. Ali šta sad, neka ih jbote, ionako je ta Evrovizija čista glupost od takmičenja. Šta, obrukaće nas u svetu, jel??? Naš ovako divan imidž će da naruše. :hahaha:
Mogu samo da nam osvetlaju obraz jer je to sada trend. Spot je perfektno napravljen a one su vrhunski odradile svoj posao i pevanjem i stajlingom i ponašanjem. Kao egzotična pesma, trpi strani jezik, u ovom slučaju srpski. Biće u samom vrhu, a može i da pobedi. A poklonjenom konju se ne gledaju zubi, tj.bilo bi jako dobro za celu Srbiju da se reklamiramo na taj način.
Narod van Srbije ne voli kukumakanje što je naš stil (seča vena, lomljenje čaša, samoubijanje i opšte crnilo)

Back