SibirskiTigar
Buduća legenda
- Poruka
- 37.419
Srbiju na ovogodišnjoj „Pesmi Evrovizije“, koja se održava u Holandiji od 18. do 22. maja, predstavlja grupa Hurricane“.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bih reko da se tebi ove tete više svidjaju
Najjača pesma ikad na eurosongu. Da su kojim slučajem ovaj fazon, podržao bi ih![]()
Mogu samo da nam osvetlaju obraz jer je to sada trend. Spot je perfektno napravljen a one su vrhunski odradile svoj posao i pevanjem i stajlingom i ponašanjem. Kao egzotična pesma, trpi strani jezik, u ovom slučaju srpski. Biće u samom vrhu, a može i da pobedi. A poklonjenom konju se ne gledaju zubi, tj.bilo bi jako dobro za celu Srbiju da se reklamiramo na taj način.Pih, kakvi ste... A da su Hrvatice mi bi pizdeli kako oni eto šalju ultra giga ribetine koje vrh pevaju a mi nekog tamo hobita... Mariju Šerifović, recimo. Pevaju sve tri odlično i odlično igraju. Za moj ukus, sve pesme su im bezveze. Kao i ova. Ali šta sad, neka ih jbote, ionako je ta Evrovizija čista glupost od takmičenja. Šta, obrukaće nas u svetu, jel??? Naš ovako divan imidž će da naruše.![]()
obraćaju pažnju i na sitne detalje, kao to srce od peska na njenom kolenu. Nije to slučajno ispalo...Ivana Nikolić
Pogledajte prilog 879009
Tebra, ovo je svetski hit. Dok pitanje je da li će ove naše seljanke da prođu u drugo kolo.ja bih reko da se tebi ove tete više svidjaju![]()
Ne kažem da su loše, ali to je bilo pre 4 godine.Tebra, ovo je svetski hit. Dok pitanje je da li će ove naše seljanke da prođu u drugo kolo.