Hurgada

kakve veze imaju moralni standardi sa time da li je neko muslimanske nacionalnosti ili crne boje koze?
to nije moral..

nego, vratimo se Hurgadi

Ja idem u Elysees.. u avgustu.. jel bio neko u tom hotelu?

;)Hurgada je meni super. Bila sam 3 puta i opet bih. Volim mmmmore pa to ti je :) a crveno more je predivno :D
Sto se navalentnosti tamo tice ja stvarno ne znam da se nekom nesto lose desilo. Probace da vam uvale sto sta da kupite ali uvek mozete reci ili da ih ne razumete ili prosto produzite dalje. S druge strane mislim da takvo gostoprimstvo necete naci nigde ...
Ljudi su razliciti pa im se i druge stvari dopadaju, ako vole siroke plaze i poplocane trgove onda Hurgada nije pravo mesto jer plaze su u sklopu hotela, a samo Marina ce Vas podsetiti na npr Grcku, dok sam centar Sakale nece, svuda je pesak ali je to meni jako sarmantno
vredi je videti i doneti sopstveni sud o Hurgadi i Egiptu. Ili Vam se nece dopasti Ili cete biti odusevljeni, u svakom slucaju necete biti ravnodusni ;)
Za Spirit agenciju sam cula samo reci pohvale, mada sam ja sva tri pita isla Argusom i bila sam jako zadovoljna

Sta tebi nije jasno? Nisi mrdnuo iz te tvoje selendre i verujes svemu sto ti pricaju na B92. Hajde, frajeru, pridji muslimanki, pa ima da te kastriraju njena braca.

Ovo za muslimanke je tacno...Drug mog ujke bio u Turskoj, i samo sipratio jednu muslimanku uvece kuci...Da se ne vraca sama po noci...Odmah sutradan u hotelu eto je njena braca, dosli da se upoznaju.:mrgreen:

Svuda su ti muslimani smaraci. Ja sam devojka sa visokim moralnim standardima i ne bih imala nista sa muslimanom ili crncem ni za zivu glavu, ako nisi siguran u vasu vezu, bolje nemoj da ides, a opet, ako joj i ne verujes, sta ce ti takva devojka.

Ja ne mogu da verujem, da jos uvek postoje ljudi kao sto si ti !?! Ko te je naucio bre da osecas takvu mrznju prema nekome??? Valjda se ljudi dele na dobre i lose, a ne na crne, zelene, plave... Ali dobro, za sve postoji objasnjenje... uvek je vazilo da su u zemlji, u kojoj je veliki procenat nepismenog stanovnistva, poremeceni kriterijumi, pa se pojavljuje medju-nacionalna netrpeljivost i slusa turbo-folk, a ti si ocigledan primer nepismenosti, cim kazes da ce u Egiptu neko nekoga da baci u Crno more !!!
Ali dobro, umreces jadna u neznanju i moralnom siromastvu... i to je tvoj problem.
Ja ti predlazem, da ipak malo promesas glavu i krenes iz pocetka... Mozda i shvatis kako zivot moze da bude lep !

Ja idem sad 17.oktobra u Hurgadu, pa me zanima, da li neko zna kakav je hotel
'' See Gull 4* '' ? Znam samo da je u centru grada i nista vise. Bilo kakva informacija je dobrodosla !

Ja ne mogu da verujem, da jos uvek postoje ljudi kao sto si ti !?! Ko te je naucio bre da osecas takvu mrznju prema nekome??? Valjda se ljudi dele na dobre i lose, a ne na crne, zelene, plave... Ali dobro, za sve postoji objasnjenje... uvek je vazilo da su u zemlji, u kojoj je veliki procenat nepismenog stanovnistva, poremeceni kriterijumi, pa se pojavljuje medju-nacionalna netrpeljivost i slusa turbo-folk, a ti si ocigledan primer nepismenosti, cim kazes da ce u Egiptu neko nekoga da baci u Crno more !!!
Ali dobro, umreces jadna u neznanju i moralnom siromastvu... i to je tvoj problem.
Ja ti predlazem, da ipak malo promesas glavu i krenes iz pocetka... Mozda i shvatis kako zivot moze da bude lep !

Ja idem sad 17.oktobra u Hurgadu, pa me zanima, da li neko zna kakav je hotel
'' See Gull 4* '' ? Znam samo da je u centru grada i nista vise. Bilo kakva informacija je dobrodosla !

Nalupetao si se posteno. Vidi se da si paradajz turista. Nema veze, lepo se ti provedi u svakom slucaju.

Back