момоа
Stara legenda
- Poruka
- 78.818
Isto misljenje imamo o njoj, samo iz razlicitih razloga, etoZa Jugija je ovo drugo presudno.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto misljenje imamo o njoj, samo iz razlicitih razloga, etoZa Jugija je ovo drugo presudno.![]()
Vidim da ste je obojica odbacili…Isto misljenje imamo o njoj, samo iz razlicitih razloga, eto
Svakako treba dodati, ja sam dodao te aquafabe, ali tek 1dl. čisto da blender povuče.Super si. Sve si sam napravio.
A morao si vise vode staviti, jer oni iz konzerve vec skuvani dugo stoje u tecnosti, pa je verovatno vise apsorbiraju.
a, ne, nemoj da se trosis, vise ti izadje dok kupis sve sastojke, mada vidim neku smesu si napravioPardon, ima:
https://www.konzum.hr/web/products/ribella-namaz-hummus-natural-200-g
Meni je 2 eura puno dati za 200 gr. kupovnog.
Pppfffftttt... pojma ti nemaš kako sam dobro to zamuljao.a, ne, nemoj da se trosis, vise ti izadje dok kupis sve sastojke, mada vidim neku smesu si napravio![]()
nadam se da nije skupoPppfffftttt... pojma ti nemaš kako sam dobro to zamuljao.
![]()
Naravno da nije, 700 gr. za 2.5 eura, a ti slobodno kupuj onaj iz trgovine 200 gr za 2 eura.nadam se da nije skupo![]()
To tako pišeš zbog toga što nisi probala mojih šapa djelo.Рибелин хумус је сасвим добар.
Pa nisi ni ti ribeluTo tako pišeš zbog toga što nisi probala mojih šapa djelo.
Kupio jučer tri komada zbog nagradne igre.Pa nisi ni ti ribelu
Cekaj, ta Ribela je srbijanska kompanija, ja sam sve vreme mislio da je italijanska. Sad sam se ohladio.Kupio jučer tri komada zbog nagradne igre.Pogledajte prilog 1517072
Jedini bolji humus od Ribellinog je moj.Cekaj, ta Ribela je srbijanska kompanija, ja sam sve vreme mislio da je italijanska. Sad sam se ohladio.
Šta je slanutak?Jedini bolji humus od Ribellinog je moj.
![]()
Vrlo Liči na paštetu, ali pravi se od leblebija kao osnova i dodaje se mleveni susam i par začina, limun i beli luk.Šta je slanutak?
Nisam nikada probala humus- ne znam da li bih probala , opiši mi ukus?
Ma vidi ovu mic-mic kako se tu mota...Šta je slanutak?
Nisam nikada probala humus- ne znam da li bih probala , opiši mi ukus?
Ne dugo i tu sam se zeznuo.Koliko dugo može da stoji sveže napravljen?
Kapiram , smesa je slanutak.Ma vidi ovu mic-mic kako se tu mota...
Pogledajte prilog 1517563
To što kaže Marge, usitnjene leblebije smiksane s usitljenim sezamom (tahini)1 uz dodatak limuna i češnjaka.
To je osnovni recept, a slobodno još dodaješ što te volja.
Neki ga okusom nazivaju maslacem od kikirikija na bliskoistočni način, ali nije ni nalik (maslac od kikirikija je ukusniji).
Može ti služiti kao dip ili namaz.
Kupi Ribellin pa probaj, s tim da okus ima više veze s arapskom verzijom, a ja sam radio židovsku.
Arapi rade dominantno sa slanutkom, dok Židovi omjer slanutka i tahinija stave 1:1.
Grci isto imaju svoju verziju, s milijun začina.
Realno, smatra se zdravom hranom, sad da je baš nešto što bi svaki dan jela... i nije.
Pustimo sada susam/sezam, Alibabu, lampu, pećinu... nego... ti uči tamo.Kapiram , smesa je slanutak.
Jugoslave, smešno mi je da susam nazivaš sezamom. Ti i ja se ne bismo baš razumeli
p.s. Nisi me video ovde![]()