Хумска Федерација (Балканска Федерација)

Култура је на страни понуде, цивилизација је на страни тражње.
Ја дизајнирам тражњу.

Слажем се

Култура=Раса

Идентитет=Нација

Раса је одређена културом, а цивилизација је идентитетска, (из/у)мишљена као и Нација.

Изпројектујеш неки идентитет, па онда тражиш начин остварења и извођење тог пророчанства.

Ко ради на поправку Раса и човечанства у неколико генерација, тај зна шта је Свет.

Сви мисле да знају шта је Свет, а када их питаш, сви дају различите одговоре.

Реалност је да је свет само Један као и примордијална традиција из које је проистекао Свет

Ауторска тема.
Молим модераторе да не спајају ову тему са неком другом јер је јединствена и треба да постоји.Хвала.

Хумска Федерација је оно што на "западу" зову Балкан, у политичком смислу ту не спадају Грчка и Хрватска, наравно не ни Мађарска али ни Румунија.

Хумска Федерација је уједињење Србије, БиХ, Црне Горе, Албаније, Македоније и Бугарске у једну државу.

На српском би се звала Хум, на бугарском и македонском Хлм, на албанском Хелм.
Главни град би био Ниш.

То је начин да сачувамо Косово у Србији.

Ми имамо један предимензионирани град Београд који је остао од Југославије, и треба нам већа држава за њега и он за њу.

Имали би излаз на Јадранско, Јонско и Црно море.
Хумска федерација је крајњи циљ "малог шенгена" то би свако требао да зна.
Не видим нешто да се државе у ЕУ распадају и састављају, дакле све ово нема везе са ЕУ.
Ми градимо своју државу на Балкану.
Једина разлика у вези уводног поста је да би главни град "малог шенгена" па и Хумске федерације била Приштина, а не Ниш.

Back