Humor iz sudnice, zvaničnih zapisnika, sa šaltera...

Moja školska,na pitanje: Koji su dijelovi puške? odgovara : Pa...kundak, cijev i šarafi.

Izjava moje komšinice : Polarna lisica živi na ekvadoru gdje je vječiti led i snijeg !

Moj zet dobio neki stari računar.Na njemu je pisalo Basic.Kako on nije znao ništa o tome, zove mene i pita : E, ma neće ovaj računar da radi.Šta ti misliš da ja nadjem onog Bašića ( Basic) da ga pitam šta da radim, valjda ga je on pravio? No comment

Pita mene profa, koja je razlika izmedju kocke i kvadrata?
Ja mu odgovorim / Ovo postoji a ovo drugo ne postoji.
Ni danas ne znam sta sam htjela time da kazem.

stvaran dogadjaj koji mi se desio nakomisiji za produzenje bolovanja.pitanje : sto nisi otisao u institut ? ja odgovaram posto mi nisu dali adresu niti broj telefona preko poznanika sam saznao i kontaktirao ih te faksom poslao uput i zakazali mi ljudi pregled.doticna lekarka iz komisije mi odgovara da je ustanova u BG i pocne da pretrazuje papire od faksa trazeci dokaz o zakazivanju.i takvi ljudi vode raznorazne komisije i odlucuju o sudbini obicnih ljudi
:rtfm::dash::dash::dash::worth::worth::vatromet::vatromet::vatromet:

Ovo je istina,bio sam prisutan.Pravni fax,koleginica odgovara Odbranu i zastitu.Ime joj je Ljubinka,nema smisla da pominjem prezime,mada je verovatno drugacije ovo se desavalo ranih sedamdesetih prosloga veka.Naravno,zenama je taj predmet bio apstraktan,a nismo ga ni ucili,gluposti neke ,procitas i polozis.Dakle,odgovara koleginica ljubinka,nema pojma i pocinje da se vadi:"Mi smo najjaci,mi smo najbolji,svi nas mrze ali nam niko nista ne moze".U amfiteatru padanje na nos,suze...Da sam bio profa pustio bih je,stace joj te gluposti,ali ovaj je obori.Iisplaka se i on covek od smeha,ali joj ne dade jadnu sesticu.:))

Poslednja izmena:

Back