Sara
Poznat
- Poruka
- 7.527
Neumorni steČiji si ti klon...na to se misli?Ili moramo da pogađamo?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neumorni steČiji si ti klon...na to se misli?Ili moramo da pogađamo?![]()
Aha vidimOk, ne zanima nas baš toliko, ne loži se
Okani se zeno aman. Uzivaj i ne rasipaj energiju. AeNe smem da se smejem da mi ne otpadne glava od smija opet
Duhovite osobe jesu inteligentne.Da li tumačite duhovitu osobu kao inteligentnu i zašto?
Da li vas privlače takvi ljudi i rado provodite vreme sa njima?
Da li smatrate sebe duhovitom osobom?
Šta biste savetovali ovom liku: https://forum.krstarica.com/threads/humor.908097/
![]()
Slažem se .Samo da dodam da postoje razne vrste humora i da ne možemo svaki humor povezati sa inteligentnom osobom .Humor je zdrav za psihu i telo. Od njega jačaju trbušnjaci. Ja se zezam gde god mogu jer mi je cilj *six pack*
Duhovite osobe jesu inteligentne.
Volim duhovite osobe i to one koje znaju da se zezaju, sale na sopstven racun.
Pokušaj da se bude duhovit nije uvek humor. Znam dosta ljudi koji su jednostavno operisani, a vole da se nasmeju i uživaju u dobrom humoru.Slažem se .Samo da dodam da postoje razne vrste humora i da ne možemo svaki humor povezati sa inteligentnom osobom .
Imamo duhovitost jedne inteligentne ili poluinteligantne osobe i duhovitost za koju smatraju balvanistički humor .
Taj balvanistički , prostački humor je smešan samo osobama koje pripadaju balvanističkom svetu.
Tu inteligencije nema.
Nisam rekla da inteligentna osoba mora biti duhovita ali osoba koja je duhovita i to ono zna sa sarmom biti duhovit pogotovo na svoj racun a ne da duhovitost koristi u doskocicama kao provokaciju upucenu nekoj osobi jeste inteligentan, glupi ljudi to ne mogu.Nisam sigurna u toda je inteligencija=humor. Poznajem ljude koji su iznad proseka i nisu nesto humoristicni. I da ne zaboravimo ljude koji imaju aspergerov sindrom-autizam. Oni su najcesce ili visoko inteligentni ili geniji, a ne razumeju viceve i fore, (zapravo razumeju, ali ima nije smesno). Prosto nemaju smisla za to.
Slazem se i svidja mi se vrlo tvoje objasnjenje.Duhovitost =Inteligecija,po meni...Nisam rekla da inteligentna osoba mora biti duhovita ali osoba koja je duhovita i to ono zna sa sarmom biti duhovit pogotovo na svoj racun a ne da duhovitost koristi u doskocicama kao provokaciju upucenu nekoj osobi jeste inteligentan, glupi ljudi to ne mogu.
Smijeh je nesto sto nas cini pozitivnima, i naravno svi ce vise provoditi vremena sa pozitivnom osobom pored koje se osjecaju lijepo. Kada nas neko cini srecnima i pored koga se osjecamo lijepo, obicno ga dizemo u nebo. On je najpametniji, najljepsi. Sa druge strane, smatram da su duhovite osobe inteligentnije. Ali opet ima vise podjela humora. Recimo ironija i crni humor su mi vise povezani za inteligentne osobe. Dok klasicno glupiranje o polnim ogranima i sl i ne izgleda mi bas inteligentno.Da li tumačite duhovitu osobu kao inteligentnu i zašto?
Šta biste savetovali ovom liku: https://forum.krstarica.com/threads/humor.908097/
![]()
Da. Zato što bez pameti nema ni humora. Klozetski, američanski smeh oko telesnih isparenja i izlučevina ne smatram humorom uopšte; ili bih ga u najbolju ruku nazvala dečijim. Samo deca nalaze smešnima fart jokes. Deca, i Američani - i svi oni kojima su Američani reper u životu. Meni nisu, štaviše.Da li tumačite duhovitu osobu kao inteligentnu i zašto?
![]()