Humanost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

lassie

Primećen član
Poruka
599
Cao svima opet meni treba pomoc!!!
Treba mi tema,naziv teme,nesto vezano za humanost,to mmora biti ukljuceno,Treba mi za predmet humanitarno pravo,,teme kao sto je odnos nastavnika i ucenika,,tu se opisuje kao sto je u nasoj skoli los odnos i sto nije humano od strane nastavnika,posto smo tu temu obradili,moram da dam neke primjere za temu slicnu toj,,,,sto vise primjera to bolje,nemore biti vezano za skolu moze za okolinu! Hvala puno

Za moderatore: Ako tema ne pripada ovdje prebacite je,ja se izvinjavam ako joj ovdje nije mesto.
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

.. pa evo ..
.. pošto volim đake koji preko internet foruma završavaju školu ..

.. reč humanost potiče od starosibirske reči .. huma .. što označava zvuk koji se čuje kad je sibirski tigar sit .. on tada .. naime .. mirno prede ..
.. human je znači onaj koji se ponaša kao sibirski tigar kad je sit .. nikoga ne napada .. i zvuči pitom ..

.. stavi to za početak teme ..
.. a za kraj možeš citirati duška dugouška .. ima jedna epizoda o humanosti gde on kaže ..
.. moj glas je mek .. ali je moja toljaga tvrda ..

.. eto ..
.. sad imaš originalan početak i neuobičajen kraj sastava ..
.. ostaje ti samo još da se na nekom drugom forumu snađeš za sredinu ..

.. živa bila velika porasla ..

zao mi je ali ne zavrsavam ja skolu preko interneta vec radim referate koji trebaju da se rade sa interneta a i nisam trazila o dusku dugousku i znam sta znaci humanost i odakle potice,pa to mi nije trebalo ali u svakom slucaju hvala!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back