- Poruka
- 2.667
Pre neki dan dugo sam hodao ulicom, i zezam se sa telefonom, ozednim i ogladnim, tad ugledam sladoled stand.. pridjem krenem da razmisljam koji da kupim gledajuci okacenu tablu.. svidi mi se cokoladni sa jagodom.. kliknem prstom na njega... i gledam tu neku matoru prodavacicu , gleda ona mene par sekundi, i krene da vadi sladoled, pokaze mi prstom broj 1, ja klimnem glavom, ja se cudim sto to radi, daje mi sladoled, ja vadim novcanik dajem joj pare, ona uzima i mase nesto rukom, jer zaboravih kusur da uzmem, uzimam tih dvaes din stavljam u novcanik, ali ona opet nesto pokazuje dva prstima, i natpis da dobijam drugi promo sladoled gratis, daje mi i taj, osmehne se i ja takodje, tisina traje, ja odlazim, bez ijedne reci izgovorne i kapiram da je ona mislia da sam strani turista, a ja..
se pitam je li to normalno, pozeljno, efikasnije da se komunicira i kupuje nesto bez izgovorene reci, samo pokazivanjem i tipkanjem prstima, ili sam ja vec postao android humanoidni... izmenio percepciju stvarnosti i vidim svet kao racunar ili smart telefon..
se pitam je li to normalno, pozeljno, efikasnije da se komunicira i kupuje nesto bez izgovorene reci, samo pokazivanjem i tipkanjem prstima, ili sam ja vec postao android humanoidni... izmenio percepciju stvarnosti i vidim svet kao racunar ili smart telefon..