Хуманитарни челенЏ

hakim bej

Elita
Poruka
16.476
Да ли волите ЧеленЏе? Вашу децу уче да треба да воле. ЧеленЏ није за слабиће, него само за :worth::sad2::worth::rtfm:

зато

ЧеленЏујем прво троје који прочитају овај пост да моментално скоче главом на очврснуо бетон, али да пре тога сваки од њих челенЏује још троје.

Хуманост се састоји у томе да ће, за недељу ил две, на свету остати само људи са мозгом.

Геометријска прогресија је чудо. :hvala:

to je dva u jednom, kao kondishner i shampu. igrate se istinom a onda ako je istina mnogo uzasna onda se pobijete, jer istina boli i pre i tokom i posle. ali ako si lazov onda ce da ti poraste rep, sto znaci da ce istina opet da izadje na videlo. sa igrom istine covek bas lepo prosiri krug neprijatelja. a ko ne voli okupljanja svake vrste taj je shonja.

to je dva u jednom, kao kondishner i shampu. igrate se istinom a onda ako je istina mnogo uzasna onda se pobijete, jer istina boli i pre i tokom i posle. ali ako si lazov onda ce da ti poraste rep, sto znaci da ce istina opet da izadje na videlo. sa igrom istine covek bas lepo prosiri krug neprijatelja. a ko ne voli okupljanja svake vrste taj je shonja.

Sta cemo mi celavci? Tesko je kad je covek prestar za batine, a premlad za istinu.
I neprijatelji su u danasnje vreme postali potpuno nepouzdani, ocas posla ti oproste, i jos hoce da se druze. Naopako.

Sta cemo mi celavci? Tesko je kad je covek prestar za batine, a premlad za istinu.
I neprijatelji su u danasnje vreme postali potpuno nepouzdani, ocas posla ti oproste, i jos hoce da se druze. Naopako.

Samsonovi odavno nisu u modi, mozda samo samsonajt koferi ali i to se slabo ovde nosi, tako da za celu ne treba brigati, no! Giligiligili!
Ko je tebi rekao da je covek premlad da mlati i biva umlacen?! To je sport za sve uzraste. A istina je najjace oruzje kod onih u srednjosti (sve mi se cini da si od onih, ni tam-nivam po godinama).
Takve navedene neprijatelje prodati u pola cene da im moc oprostaja ne pusti previse otrovnih sokova.

Humanitarni celendz je tu i tamo ok, mislim ako ima neku vajdu, mada mislim da je vecina u fazonu, kud svi Turci, popularno, in.

Drugi celendzi, gde su ljudi izazivali druge da popiju, lupam sada, mesavinu od 300ml u kojoj ima viskija, vina, piva i sta sve ne i od koje su nekoliko vecu umrli je cista debilnost.

Back