Humanista KATARINA REBRACA

LEPOTICA – ZVER

Ne mogu dragi moji a da ne prokomentarisem poslednju „humanu“ aferu koja me je moram priznati prilicno zatekla. Da li je stvarno moguce da je ta „simpaticna slatka damica“ koja tako lepo i polako prica, prosto sarmira i pleni izgledom i pojavom, besramni prevarant koja krade zamislite od bolesnih i ocajnih. Da li je moguce da ta „simpaticna slatka damica“ krade od zena koja boluju od smrtonosne bolesti, od necijih majki i sestra a i sama je majka i ima majku. Stalno mi je u glavi jedna emisija na tv-u u kojoj je ona pricala svojim umiljatim slatkim glasom, tako polako i smireno da sam prosto naculjila usi da je cujem. I svuda je bilo te „simpaticne slatke damice, i na tv-u, i na radiju i u novinama, smesila se i davala nadu bolesnim ljudima da ima onih koji o njima brinu. A ljudi, zene pre svega su joj verovali, slali su joj pare i bili sretnu sto pomazu. Ali nisu samo obicni ljudi verovali toj „simpaticnoj slatkoj damici“. Verovala joj je i drzava a zamislite cak i prestolonaslednicka garnitura. Da li nas je sve prevarila ta „simpaticna slatka damica“, pa se iza ledja sladila nasim parama, kitila zlatom i slavom. A bolesni su umirali, pomoc do njih nije stizala. I bas me zanima sta sada u tami istraznog zatvora razmislja ta „simpaticna slatka damica“, sta li se sada po toj simpaticnoj glavi vrzma a mozda je sad i maska spala pa umesto lepog lica vidimo lice sljama. No, ne smemo dalje siritu ovu pricu jer niko nije kriv dok se ne dokaze suprotno pa neka tako i ostane.

Back