Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.723
nego, jel oće neko da primi ova moja dva đavolka na jedno par dana, pa da mi ih vrati posle...
ma njima samo krila fale da budu anđeli, verujte mi
ma njima samo krila fale da budu anđeli, verujte mi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Новембер ми дала идеју: Мењам два велика, за четири мала детета! Поштено!
Да организујемо форумску мењажу?
Ја теби моје, предивни су, самостални, ништа не траже, само новце!
И пуна кућа момака и девојака до зоре, месецима. Ти мени анђеле, ја теби анђеле! Танте за кукурику!
Ima li ovde neka dobra dusa koja bi na par dana prihvatila klinca, sa sve klavirom? Da se odmorim i ja jednom k'o covek.
Zauzvrat cu rado ugostiti normalnu decu koja slusaju Rammstein.![]()
Ima li ovde neka dobra dusa koja bi na par dana prihvatila klinca, sa sve klavirom? Da se odmorim i ja jednom k'o covek.
ja mislim da je konkretno ova tema otvorema o slučaju gde je dete pravljeno sa namerom da bude poklonjenoDa dodam odmah, odvratna mi je pomisao roditi dete da bi bilo poklonjeno bilo kome ali opravdavam da se dete da na staranje nekome ko se voli ko se poznaje i za koga se zna da ce o detetu brinuti onako kako to iz nekog razloga nisu mogli roditelji, jos ako pomislim da je alternativa tome ostavljeno ispred sirotista ili u kontejneru ili zivot sa bolesnim roditeljima u neimastini i sl. onda sam duplo ZA.