HULIGANSKI OKRŠAJ Haos ispred Hrama: "Delije" u jurišu na "grobare"

Мa nije strašno to što su se potukli nego kad bi tako tražili posao našli bi ga za dva i po minuta

Serem se ja na navijače ovog tipa

Kakve veze ovo ima sa navijanjem?

OVO LJUBAV KA SPORTU?

Па шта се фолирамо када знамо да их клубови и службе гаје за изазивање нереда и плашење народа?

Па шта се фолирамо када знамо да их клубови и службе гаје за изазивање нереда и плашење народа?

A de je ono junačko: "kuj sardadjiva sas policiju taj je žemsko"?

koliko dugo žive VODJE navijača i zašto?

- - - - - - - - - -

uh sta sam propustio... :(
da nije ovog plavog foruma, a i citavog neta da meni i svima oduzima vreme,
i milion crveno belih delija bi se skupilo da spreci kradje i proslavu svake neregularne nepriznate titule.

Prijatelju....

Pucali mi tiketi SAMO NA REGULARNU ZVEZDU, sv ostali prošli...
Smejao mi se narod - kažu Zvezda se voli al se ne stavlja na tiket

Serem se ja na ove što im Crvena Zvezda i Partizan izgovor za necivilizovanost i probleme u odrastanju

Oni imaju pravo da udju na stadion, ja ne?

Nebojsa-Covic-NA-SEVERU.jpg

ljubitelji sporta...

nisu imali koncentraciju u detinjstvu da sede 45 minuta na času a kamoli nešto da zapamte
vodili su se jačim porivom - samo ono što im lepo

ali zato znaju pravolavlje brate, muslimani brate, soroš brate...

u kojoj li su školi ovo izučili ... BRATE?

ZNATE KAKO BI JA TO?

Poštovani gradjani za kraj Dnevnika2 da najavimo VELIKI DERBI izmedju Crvene Zvezde i Partizana
Kao što znate ovaj put NEĆE BITI POLICIJE NITI HITNE POMOĆI
Šta ste vaspitali dobićete posle utakmice

Poslednja izmena:
nisu imali koncentraciju u detinjstvu da sede 45 minuta na času a kamoli nešto da zapamte
vodili su se jačim porivom - samo ono što im lepo

ZNATE KAKO BI JA TO?

Poštovani gradjani za kraj Dnevnika2 da najavimo VELIKI DERBI izmedju Crvene Zvezde i Partizana
Kao što znate ovaj put NEĆE BITI POLICIJE NITI HITNE POMOĆI
Šta ste vaspitali dobićete posle utakmice

zar se ne kaze ja bih.. ? skolovana osobo..

a i ja bih to, da konacno , bez te trece strane, se vidi ko je jaci...

puno predrasuda imas o navijcima.

vazno je da si ti stavio sliku.. doktor profesor magistra Cove, sa nekom aluzijom...
koji je tad prvi put bio na Severu, usled osvojene titule u basketu, uz kartu valjda, i smirivao strasti.
(nazalost i ovu utakmicu sam propustio, inace, bilo bi krvavije)
dok su glodari napadali zene, decu na istoku u svojoj nemoci, sns sps kontorlisani zandari su upali na sever?!
i to je jos par puta bilo potom.valjda samo da stave do znanja da njima namestaju utakmice.
jer su se ovi uclanili u tu partiju i mup. i to skoro ispisali grafitima po gradu.

a pamtimo i intervencije zandarmerije u daljoj proslosti, kada su srusili tribinu pionira, a komandir koji je pozvao na juris ne verujem da je kaznjen...
i onaj haos u vrscu...
u istom gradu gde je posle poraza svinjosevic batinao sudiju jurasa, i prosao nekaznjeno...
i tu je bio onaj mafijas utokas bosanac, koji je sekao prste sa kumom... sad vodi KSS.

Poslednja izmena:

Back