Huligani napali vjerski objekat Rijaseta

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo dovoljno govori kolika prava imaju muslimani u Srbiji.Mislim da se za ovo treba oglasiti Europska Unija koja ce postaviti nove uvjete Srbiji.Ovako se vise ne moze i ne moze zivjeti pod Srpskom cizmom.Zamislite kako bi zicvjeli Albanci sa Kosova u Srbiji?Mislim da Srbija mora shvatiti da sse mora dati prava muslimanima i da se mora dati prava Sandzaku i Presevskoj dolini.To je nedvojbeno.Mi muslimani zelimo da napravimo veliku Dzamiju u Beogradu kako se ne bi za Bajram narod stiskao klanjajuci se Allahu.Zelimo veliki objekat koji ce biti pristojan za muslimane Beograda i okolisa.Srpski ultranacionalisti ne mogu vise ovako raditi i Srbija mora priznati da u njenoj drzavi postoji fasizam.Mi govorimo o pravima Koppta u Egiptu a ne vidimo sto se cini u Srbiji.Muslimani Srbije se siluju.

Mingo... pa nije valjda su te tvoja braća Srbi silovali samo zato što si druge veroispovesti? Ja verujem da je to zato što si tako lep jer si Srbin muslimanske vere, i nisu mogli odoleti tvojoj lepoti.

Stavrno je potpuno neverovatno da smo pod Tadićevom vlašću došli dotle da se džamije grade u Beogradu , Novom Sadu i Subotici , a da nam muslimanski fanatici otvoreno prete . Ko zna koliko već "spavačkih ćelija " muslimanskih terorista postoji u Srbiji , a narod je prinuđen da se ovako gerilskim metodama bori protiv njih , jer im je sadašnja vlast prijatelj . :confused:

Nakon ove vesti očekujemo da forumaš Uysal izađe sa javnim izvinjenjem svima koje je ovakvom temom i iznošenjem laži uvredio.
Čekam odgovor.

nema ništa od toga...yebe se njemu i za crkvu i za džamiju...on je jedan nevernik koji pati od krize identiteta,komunistički orijentisan Bosanac,koji neće da bude SRbin jer su ga tako učili,a da bude Muslkiman ne može je r je to nepostojeća etnička,već je verska kategorija....

Uhapšen napadač na islamski verski objekat

Ramadan se napio, pa hteo da spali džamiju u Borči
Nikola Šević/A. Ž. A. | 06. 09. 2011. - 17:35h izmena vesti 17:50h | Foto: M. Perić | Komentara: 26

BEOGRAD - Efikasnom akcijom beogradske policije iz stanice Palilula sinoć oko 20 sati lišen je slobode 24-godišnji Ramadan Aguši (24), zvani Babuš iz Borče, koji je osumnjičen da je pretprošle noći razbio prozore i pokušao da zapali džamiju Islamske zajednice Srbije u Petkovačkoj ulici kod broja 66 u ovom beogradskom naselju.

173537_1003-zapaljena-guma-i-razbijena-stakla-na-damiji-u-borci-foto-milos-peric-_hs.jpg

On je time, kako je rekao ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, izvršio krivično delo izazivanja rasne, nacionalne i verske mržnje.

Prema saznanjima „Blica“, napad nije verski motivisan, jer je i osumnjičeni Ramadan pripadnik iste verske zajednice.

Napadač, koji i sam živi u istoj ulici, u pijanom je stanju polomio četiri prozora i oštetio ulazna vrata, pokušavajući da provali unutar verskog objekta, a zatim je nedaleko od ove muslimanske bogomolje upalio dve automobilske gume.

U trenutku napada u džamiji nije bilo nikoga, a ovaj vandalski čin prvi su primetili vernici koji su oko četiri sata krenuli na jutarnju molitvu.

Inače, Ramadan Aguši je 1. februara ove godine na istom verskom objektu izvršio tešku krađu tako što je demontirao i ukrao dvokrilna ulazna vrata i tepih, zbog čega je policija već podnela krivičnu prijavu tužilaštvu, rekao je Dačić.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/275403/Ramadan-se-napio-pa-hteo-da-spali-dzamiju-u-Borci

Ovo dovoljno govori kolika prava imaju muslimani u Srbiji.Mislim da se za ovo treba oglasiti Europska Unija koja ce postaviti nove uvjete Srbiji.Ovako se vise ne moze i ne moze zivjeti pod Srpskom cizmom.Zamislite kako bi zicvjeli Albanci sa Kosova u Srbiji?Mislim da Srbija mora shvatiti da sse mora dati prava muslimanima i da se mora dati prava Sandzaku i Presevskoj dolini.To je nedvojbeno.Mi muslimani zelimo da napravimo veliku Dzamiju u Beogradu kako se ne bi za Bajram narod stiskao klanjajuci se Allahu.Zelimo veliki objekat koji ce biti pristojan za muslimane Beograda i okolisa.Srpski ultranacionalisti ne mogu vise ovako raditi i Srbija mora priznati da u njenoj drzavi postoji fasizam.Mi govorimo o pravima Koppta u Egiptu a ne vidimo sto se cini u Srbiji.Muslimani Srbije se siluju.

Tacno, svi muslimani u srbiji su ppederi,siluju se medjusobno pa su im srbi nesto krivi.Taj Ramadan je musliman,nije srbin,a on je malo podlozio garazu koju ste protivzakonito prekrstili u djamiju.

Back