Јована121212
Početnik
- Poruka
- 2
Да ли ми може неко помоћи како са интерне меморије да пребацим податке на меморијску картицу?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Све што може да се пребаци на меморијску картицу..Koje podace tacno?
Na win10 trebaš da podesiš hrpu stvari da ga povežeš sa nečim drugim preko rutera. Ili misliš direktno makinu i huawei preko wifi?Kad smo kod toga jel neko pokusao da poveze huawei y7, 2019 sa win10 preko wi fi?
Direktno komp sa huawei preko wi fi. Podesavao i opet ga ne prepoznaje.Na win10 trebaš da podesiš hrpu stvari da ga povežeš sa nečim drugim preko rutera. Ili misliš direktno makinu i huawei preko wifi?
Ne čudim se da su TheBill Gejtsovi majmuni i to zapetljali do urnebesa kada na internetu ima 2,9 MILIONA stranica o tome!Direktno komp sa huawei preko wi fi. Podesavao i opet ga ne prepoznaje.
Na kraju sam odustao i na kabal. A taman bi mi leglo. Kako bih se rado presaltao na linux samo mi neki bitni programi rade na win. Win 10 zesce smece.i taj covek pravi vakcinu. Pa on ce resiri koronu, ali zato ce ubaciti sidu, reklame, spajvere i jpdejte u tu vakcinu.Ne čudim se da su TheBill Gejtsovi majmuni i to zapetljali do urnebesa kada na internetu ima 2,9 MILIONA stranica o tome!![]()
![]()
https://www.google.hr/search?source...TQuM5gBAKABAaoBB2d3cy13aXqwAQA&sclient=psy-ab
Ma da! Neki dan sam se jako iznenadio kada sam na radiju čuo da je neki fosil umro, a da to nije bilo radi corone! Uverili su me da se samo od corone umire!Na kraju sam odustao i na kabal. A taman bi mi leglo. Kako bih se rado presaltao na linux samo mi neki bitni programi rade na win. Win 10 zesce smece.i taj covek pravi vakcinu. Pa on ce resiri koronu, ali zato ce ubaciti sidu, reklame, spajvere i jpdejte u tu vakcinu.