Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.640
...evo ga....http://www.handy.rs/sr/p/huawei/huawei-y600
...preko njih Handy sopu je za moju pretplatu mix m, za 1 dinar...
..ajde bas me zanima ako te ne mrzi pitaj Savu neka pogleda...da cujme sta kaze...meni je jako bitno da mi viber radi, a ne da saljem slike preko vibera, hocu da pricam
kao kad pricam telefonom najnormalnije, sa ovim to nisam nikad mogla...ili jako, jako retko...
- - - - - - - - - -
..a sto se slikanja tice, ja sam i sa ovim imala lepe slike, sve sto sam ja kacila i slikala bilo je iskljucivo sa njim, nisam tu imala neke zamerke...
Hoću, reći ću mu, čim dođe kući. On ne koristi ni Viber ni WhatsApp, pa ne znam da li te može posavetovati išta u vezi toga. Ja koristim i jedno i drugo, i recimo na Viber - u ne mogu da podesim da mi stiže zvučno obaveštenje kada imam poruku. Samo mi zasvetli telefon, i ako ne primetim, ne ostane nikakav trag da imam novu poruku. Dok ne uđem u aplikaciju, ne vidim da imam nešto novo. Ne znam sa čim to ima veze. Probala sam da deinstaliram, pa ponovo instaliram Viber, i i dalje je isto. Ne verujem da ima veze sa samim telefonom, ne znam kako kod ostalih to funkcioniše. Tako da mislim, da to što ne možeš da pričaš preko Viber - a sa tog telefona koji imaš, nije fora u telefonu. Pre je neki problem sa aplikacijom.