HUAWEI Y600

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...evo ga....http://www.handy.rs/sr/p/huawei/huawei-y600

...preko njih Handy sopu je za moju pretplatu mix m, za 1 dinar...

..ajde bas me zanima ako te ne mrzi pitaj Savu neka pogleda...da cujme sta kaze...meni je jako bitno da mi viber radi, a ne da saljem slike preko vibera, hocu da pricam
kao kad pricam telefonom najnormalnije, sa ovim to nisam nikad mogla...ili jako, jako retko...

- - - - - - - - - -

..a sto se slikanja tice, ja sam i sa ovim imala lepe slike, sve sto sam ja kacila i slikala bilo je iskljucivo sa njim, nisam tu imala neke zamerke...

Hoću, reći ću mu, čim dođe kući. On ne koristi ni Viber ni WhatsApp, pa ne znam da li te može posavetovati išta u vezi toga. Ja koristim i jedno i drugo, i recimo na Viber - u ne mogu da podesim da mi stiže zvučno obaveštenje kada imam poruku. Samo mi zasvetli telefon, i ako ne primetim, ne ostane nikakav trag da imam novu poruku. Dok ne uđem u aplikaciju, ne vidim da imam nešto novo. Ne znam sa čim to ima veze. Probala sam da deinstaliram, pa ponovo instaliram Viber, i i dalje je isto. Ne verujem da ima veze sa samim telefonom, ne znam kako kod ostalih to funkcioniše. Tako da mislim, da to što ne možeš da pričaš preko Viber - a sa tog telefona koji imaš, nije fora u telefonu. Pre je neki problem sa aplikacijom.

Hoću, reći ću mu, čim dođe kući. On ne koristi ni Viber ni WhatsApp, pa ne znam da li te može posavetovati išta u vezi toga. Ja koristim i jedno i drugo, i recimo na Viber - u ne mogu da podesim da mi stiže zvučno obaveštenje kada imam poruku. Samo mi zasvetli telefon, i ako ne primetim, ne ostane nikakav trag da imam novu poruku. Dok ne uđem u aplikaciju, ne vidim da imam nešto novo. Ne znam sa čim to ima veze. Probala sam da deinstaliram, pa ponovo instaliram Viber, i i dalje je isto. Ne verujem da ima veze sa samim telefonom, ne znam kako kod ostalih to funkcioniše. Tako da mislim, da to što ne možeš da pričaš preko Viber - a sa tog telefona koji imaš, nije fora u telefonu. Pre je neki problem sa aplikacijom.

...aha, pa dobro ali ako je sa aplikacijom, kako drugi mogu da pricaju, a istu aplikaciju sve koristimo....to mi nesto nema logike, mada moguce i da si u pravu, ne znam pa moram da
saznam ko zna i da ga pitam....

..kaze moje starije dete ovako, "ako je za dinar uzmi od tog krsa koji sad koristis je svakako bolji", ljubi je majka pametnu :lol:

pa ne rade sve aplikacije jednako dobro na svim uredjajima
pogledas lijepo sta na forumima kazu za taj konkretan uredjaj i ukljucis
se pa pitas jel radi to i to

ja nikad ne bih pazarila taj telefon
rekla sam ti vec i zasto
shatro je to sve isto, ali zapravo nije
zmu je imao neki telenorov alcatel kao brendiran za njih
govance neopjevano
jedva je docekao da ga se rijesi - otisao i kupio drugi telefon
ja pazljivije biram modele - uzmem bazican, tipa za dinar ili par iljada dinara
ali brendiran - lg, do sada, ovaj posljednji je lenovo
i sva tri su odlicno radila posao

moj ti je savjet da uzmes bilo koji takav, brendiran telefon, za sto manju lovu i to je to

rekla sam ti vec i zasto
govance neopjevano

moj ti je savjet da uzmes bilo koji takav, brendiran telefon, za sto manju lovu i to je to

...smatras da je lenovo kvalitetniji od ovoga?
...sad cu da pogledam koliko je u ponudi kod njih...
...ne znam zasto imam utisak da je taj lenovo jako komplikovan telefon....

...smatras da je lenovo kvalitetniji od ovoga?
...sad cu da pogledam koliko je u ponudi kod njih...
...ne znam zasto imam utisak da je taj lenovo jako komplikovan telefon....

znam da na lenovu sve funkcionira
a sta znaci...kvalitetniji
pojma nemam
nije sve u hardveru, jbga
tu mogu bit i identicni, al je to zapravo nebitno jer
nesto je i u implementaciji softvera, jelte

rekla sam ti vec i zasto
govance neopjevano

Svako mora prema sebi da proceni šta mu je bolje. Recimo, ja sam zadovoljna telefonom, i opet bih uzela Huawei. Bez obzira na taj Viber, radio, ne radio. Ja ionako više volim WhatsApp, i njega baš dosta koristim. Kada sam kupovala telefon, moj dever, softverski inženjer mi je preporučio ovaj koji imam, pre nekog Samsunga sličnih karakteristika. Imao je on za to razumno objašnjenje, tipa 4 jezgra kod ovog, a 2 kod Samsunga, ali to meni kao laiku ništa nije značilo. Takođe, duplo više RAM memorije, što je meni opet nepoznanica zašto je to bitno, ali on je rekao da je bitno.

Sve u svemu, ja sam zadovoljna, ali sam na ovom linku videla da taj telefon što afro hoće ima samo 512MB RAM memorije, pa znajući da moj ima 1GB, to mi se čini malo. Jer i ovaj moj se baš nije proslavio sa memorijom, a mogu da zamislim kako izgleda kada je ima duplo manje. Džaba memorijska kartica, kada postoje stvari koje ne mogu na nju da se prebace.

pojma nemam

...bolji, kako god, meni je bitno da sve radi kako treba....a u softver se ionako ne razumem....

- - - - - - - - - -

Svako mora prema sebi da proceni šta mu je bolje. Recimo, ja sam zadovoljna telefonom, i opet bih uzela Huawei. Bez obzira na taj Viber, radio, ne radio. Ja ionako više volim WhatsApp, i njega baš dosta koristim. Kada sam kupovala telefon, moj dever, softverski inženjer mi je preporučio ovaj koji imam, pre nekog Samsunga sličnih karakteristika. Imao je on za to razumno objašnjenje, tipa 4 jezgra kod ovog, a 2 kod Samsunga, ali to meni kao laiku ništa nije značilo. Takođe, duplo više RAM memorije, što je meni opet nepoznanica zašto je to bitno, ali on je rekao da je bitno.

Sve u svemu, ja sam zadovoljna, ali sam na ovom linku videla da taj telefon što afro hoće ima samo 512MB RAM memorije, pa znajući da moj ima 1GB, to mi se čini malo. Jer i ovaj moj se baš nije proslavio sa memorijom, a mogu da zamislim kako izgleda kada je ima duplo manje. Džaba memorijska kartica, kada postoje stvari koje ne mogu na nju da se prebace.

..dobro a koji je tvoj, mora imati jos neku oznaku pored naziva?

- - - - - - - - - -

pojma nemam

...a sta mislil o ovom http://www.handy.rs/sr/p/samsung/samsung-g355-galaxy-core-2

sta znam
meni djeluje ok
slicno je to sve
ono sto je meni bitno su uvjeti servisa
kad mi je riknuo konektor na lg-ju
vipov servis je to caskom sredio i sve super
ja sam dobila zamjenski telefon neki, al bilo je bas caskom sredjeno
ako sam vec na ugovoru da znam sta placam

..

..dobro a koji je tvoj, mora imati jos neku oznaku pored naziva?

Ima oznaku Y550, ali tebi to ništa ne znači. Kada sam ja uzimala telefon, bio je u Telenorovoj ponudi meni najprihvatljivija opcija u mom paketu. Poslala sam link tom mom deveru, rekla koji paket imam, i da hoću da mi izabere najbolji telefon koji mogu dobiti za dinar u okviru mog paketa. On između 5 - 6 telefona raznih proizvađača rekao ovaj. I ja ga uzela.

.....tamo ovamo, nagledah se telefona, ali cu najverovatnije uzeti ovaj acer, po onome sto se moze videti čini mi se najbolji...ostavila sam do petka vremena da mi se
to sve malo slozi u glavi pa onda da presecem...

Back