HUAWEI Y600

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Afroo

Zaslužan član
Poruka
111.627
...moze li mi neko reci nesto o ovom telefonu,iskustva, mane?

..odmah da naglasim ne igram igrice ne telefomu, ne koristm telefon za slusanje muzke i gledanje filmova...
.potreban mi je za komunikaciju, viber i ostalo, kao i za fotografisanje...

..hvala na svim korisnim informacijama :)

..odmah da naglasim ne igram igrice ne telefomu, ne koristm telefon za slusanje muzke i gledanje filmova...

Koliko iznosi tvoj budžet za kupovanje mobilnog telefona ... ?
Huawei Ascend Y600 je solidan telefon koji bi mogao da pokrije gore navedene potrebe,ali je i na tržište stavljen juna 2014.godine , što i nije baš skoro ...
Njegova prodajna cijena,koliko sam mogao vidjeti na OLX-u , se kreće u rasponu od 180 do 210 konvertibilnih maraka (BAM) ...

Poslednja izmena:

sve je Ok,malo je spor al zavrsava..
nije za fotografije..;)

Koliko iznosi tvoj budžet za kupovanje mobilnog telefona ... ?
Huawei Ascend Y600 je solidan telefon koji bi mogao da pokrije gore navedene potrebe ...
Njegova prodajna cijena,koliko sam mogao vidjeti na OLX-u , se kreće u rasponu od 180 do 210 konvertibilnih maraka (BAM) ...

...ja ga dobijam za 1,00 dinara uz paket u mts-u...imaju jos nekih alkatel, lenovo ii tako, samo mi se ni jedan sem ovog nije dopao, mislila sam da
mogu da se provucem nekako za neki samsung ali za moj paket mix m, nema za dinar nista od toga...

- - - - - - - - - -

sve je Ok,malo je spor al zavrsava..
nije za fotografije..;)
...sto nije?

- - - - - - - - - -

...u kom smislu spor, koliko?

- - - - - - - - - -

..pise da ima 4GB interne memorije ovaj moj krs Kinez ima 1GB malo malo moram da ulazim upodesavanja da brisem kes da bi radio i tako mucim muku vec 3 godine
pa bi malo bolji tel., ako je ikako moguce..a ovo mi je najjeftnija opcija..i jedina moguca...drugu nemam..

...ja ga dobijam za 1,00 dinara uz paket u mts-u...imaju jos nekih alkatel, lenovo ii tako, samo mi se ni jedan sem ovog nije dopao, mislila sam da
mogu da se provucem nekako za neki samsung ali za moj paket mix m, nema za dinar nista od toga...

- - - - - - - - - -

...sto nije?

- - - - - - - - - -

...u kom smislu spor, koliko?

- - - - - - - - - -

..pise da ima 4GB interne memorije ovaj moj krs Kinez ima 1GB malo malo moram da ulazim upodesavanja da brisem kes da bi radio i tako mucim muku vec 3 godine
pa bi malo bolji tel., ako je ikako moguce..a ovo mi je najjeftnija opcija..i jedina moguca...drugu nemam..
imas tel sa dve kartice,al neznam kako se zove..oko 10.000 kosta i ima izuzetnu kameru..
Lose mu slike,,samo to

..jesi normalan, odakle meni 10.000 kesa :eek:
moja preporuka,ako kupujes tel uzmi na vecu tarifu preplate i dobices bolji tel..
sledeci mesec smanji pretplatu na min jer imas prava..a tel ti ostaje..
obicno se tel daje po tarifi koju odaberes...
mozda ti treba nekih 2 000 vise za ucesce al se isplati..jer se ucesce povrati kroz racun.

moja preporuka,ako kupujes tel uzmi na vecu tarifu preplate i dobices bolji tel..
sledeci mesec smanji pretplatu na min jer imas prava..a tel ti ostaje..
obicno se tel daje po tarifi koju odaberes...
mozda ti treba nekih 2 000 vise za ucesce al se isplati..jer se ucesce povrati kroz racun.

...ajde koji preporucujes, ali da neko ucesce ne prelazi ni slucajno vise od maximum 2-3.000 dinara...
...aha nisam znala za tu opciju kao uzmes skup pa ga psole prebacis na jeftiniju terifu, jesi siguran da je to moguce?
..to niko ne kaze nigde....

...ajde koji preporucujes, ali da neko ucesce ne prelazi ni slucajno vise od maximum 2-3.000 dinara...
...aha nisam znala za tu opciju kao uzmes skup pa ga psole prebacis na jeftiniju terifu, jesi siguran da je to moguce?
Da,samo ti ucesce bude vece,ali to ti se prepolovi u tri meseca potrosackog racuna..
koju bi mrezu?

Da,samo ti ucesce bude vece,ali to ti se prepolovi u tri meseca potrosackog racuna..
koju bi mrezu?

...ja sam u mts mrezi, a ovo su mi nudili danas u Hendy prodavnicama, oni saradjuju, a i prodaju tecnosti za e-cigaru pa sam zato i usla kod njih, i onda me ona cura
zaustavi te koji pakt imate, te kad vam istice, te moracete da se vratite na stari,a to je onda 1500 meecno, pa kao uz to imate pravo ovaj tel za 1 dinar...eto ...

...ja sam u mts mrezi, a ovo su mi nudili danas u Hendy prodavnicama, oni saradjuju, a i prodaju tecnosti za e-cigaru pa sam zato i usla kod njih, i onda me ona cura
zaustavi te koji pakt imate, te kad vam istice, te moracete da se vratite na stari,a to je onda 1500 meecno, pa kao uz to imate pravo ovaj tel za 1 dinar...eto ...
prevaranti,na tu tarifu ide iphone 4,mozda i 5..
pogledaj
https://www.mts.rs/privatni/uredjaji

...aha...evo gledam ali mi nije jasno bas https://www.mts.rs/privatni/mobilna/mobilni-uredjaji/telefoni/detaljnije/78718

.....sta tu znaci cena uredjaja i rata.........u kom slucaju kako, ja koristim mix m to je sad po popustu 700 dinara, a za koji dan 1400..
veliko ucesce je ovo,+ mes pretplata od 1.300..i nesto..

ja koristim telenor..
ipak odi u poslovnicu mts i raspitaj se jos jednom pre nego sto narucis Hauwei..
pogledacu ti ovo detaljnije sutra,sad mi malo i koncentracija opada..;)
mozda je bolje da se prebacis na Vip,ili Telenor..?
Koja da je imas min za sve mreze..

veliko ucesce je ovo,+ mes pretplata od 1.300..i nesto..

ja koristim telenor..
ipak odi u poslovnicu mts i raspitaj se jos jednom pre nego sto narucis Hauwei..
pogledacu ti ovo detaljnije sutra,sad mi malo i koncentracija opada..;)
mozda je bolje da se prebacis na Vip,ili Telenor..?
Koja da je imas min za sve mreze..

Pa ja sam pre godinu dana presla iz Telenora u MTS jer su bil kao bolji, imam 300+300 +500 MB ..

- - - - - - - - - -

...a ne zurm ja nigde taman i da ga ne uzmem necu da uzimam krs koji ce da me nervira svakodnevno,ovaj sam bar 100 x dobila zelju da usitnim cekicem :mrgreen:

..hvala ti..:)

pa nije moguce
ti potpisujes ugovor na taj paket koji si odabrala
i tek nakon isteka ugovora mozes to mijenjati

pa nije moguce
ti potpisujes ugovor na taj paket koji si odabrala
i tek nakon isteka ugovora mozes to mijenjati

..e pa eto..vidis...moram da odem u poslovnicu, samo sto oni tamo uglavnom imaju manju ponudu nego na sajtu, a kad sam nedavno bila zbog racuna nesto, nisu
bas raspolozen da traze sta je povoljnije za klijenta..nego ima, nema, cao...

..e pa eto..vidis...moram da odem u poslovnicu, samo sto oni tamo uglavnom imaju manju ponudu nego na sajtu, a kad sam nedavno bila zbog racuna nesto, nisu
bas raspolozen da traze sta je povoljnije za klijenta..nego ima, nema, cao...

pa idi u neku drugu poslovnicu
ja imam neki lenovo, na androidu, i skroz je u redu
zmu ima nokiju koja s nekim winom radi i zadovoljan je
oba modela su prakticno bazicna - nista preko par hiljada dinara

pa idi u neku drugu poslovnicu
ja imam neki lenovo, na androidu, i skroz je u redu
zmu ima nokiju koja s nekim winom radi i zadovoljan je
oba modela su prakticno bazicna - nista preko par hiljada dinara

...ja racunam kao velika poslovnca pa velika i ponuda ali nije tako.....moram malo da prosunjam oko toga...

To ne može. Nero priča priče. Do kraja ugovora si u obavezi da plaćaš paket koji si odabrala prilikom potpisivanja ugovora.

Ne znam konkretno za taj model, (mogla si link ka telefonu da ostaviš), ali moje mlađe dete i ja imamo Huawei telefone. Uzeli smo ih preko paketa u Telenoru, i prezadovoljni smo oboje. I meni telefon služi za to što si ti navela da treba tebi, i u potpunosti je opravdao moja očekivanja. Savin je još bolji, noviji je model, ima više memorije, veći ekran, ja bih ga preporučila svakom.

P.S. Na mom telefonu sa kamerom od 5mpix su mnogo bolje slike nego na "canon" foto aparatu koji ima 10mpix.

Poslednja izmena:
To ne može. Nero priča priče. Do kraja ugovora si u obavezi da plaćaš paket koji si odabrala prilikom potpisivanja ugovora.

Ne znam konkretno za taj model, (mogla si link ka telefonu da ostaviš), ali moje mlađe dete i ja imamo Huawei telefone. Uzeli smo ih preko paketa u Telenoru, i prezadovoljni smo oboje. I meni telefon služi za to što si ti navela da treba tebi, i u potpunosti je opravdao moja očekivanja. Savin je još bolji, noviji je model, ima više memorije, veći ekran, ja bih ga preporučila svakom.

P.S. Na mom telefonu sa kamerom od 5mpix su mnogo bolje slike nego na "canon" foto aparatu koji ima 10mpix.

...vidis nisam se toga setila...sad cu da nadjem pa da okacim...link...

kvalitet slike ima veze s mnogim drugim stvarima
pusti pixeli tu ne znace puno po sebi

...evo ga....http://www.handy.rs/sr/p/huawei/huawei-y600

...preko njih Handy sopu je za moju pretplatu mix m, za 1 dinar...

..ajde bas me zanima ako te ne mrzi pitaj Savu neka pogleda...da cujme sta kaze...meni je jako bitno da mi viber radi, a ne da saljem slike preko vibera, hocu da pricam
kao kad pricam telefonom najnormalnije, sa ovim to nisam nikad mogla...ili jako, jako retko...

- - - - - - - - - -

..a sto se slikanja tice, ja sam i sa ovim imala lepe slike, sve sto sam ja kacila i slikala bilo je iskljucivo sa njim, nisam tu imala neke zamerke...

Back