Huawei utisci

Da li Huawei telefoni sa HarmonyOS imaju softverske anomalije

• da

glasova: 0 0,0%
  • ne

glasova: 1 100,0%

• Ukupno glasova
    1

Атомик™

Srebrna tastatura
Poruka
260.253
Dragi moji,
možda već znate da je mom sestriću poludio Xiaomi Redmi 9. Iz ove teme se vidi da mnogi imaju problema sa Xiaomijem.
Zanima me kakvi su vaši utisci sa Huawei telefonima sa HarmonyOS? Da li kod tog operativnog sistema novijeg datuma ima anomalija kao kod MIUI-ja?

Имам EMUI 12.0.0 базиран на HarmonyOS 2.0 и нисам видео никакве аномалије, телефон је постао флуиднији у раду а једино што се променило је трајање батерије која је смањена. Могу да кажем да сам презадовољан.

Ево старе слике за оне које не верују.

1661724589061.png

Имам EMUI 12.0.0 базиран на HarmonyOS 2.0 и нисам видео никакве аномалије, телефон је постао флуиднији у раду а једино што се променило је трајање батерије која је смањена. Могу да кажем да сам презадовољан.

Ево старе слике за оне које не верују.

Pogledajte prilog 1212577
Evo ovako-to sto ti pises nema smisla..treba da navedes koji je model telefona., Pa na Mi 11 Ultra MIUI ubija kako radi. Ali negde baguje. Tako isto verovatno i Harmony OS tvopj jedini i pravi bog-negde ce lepo da radi a negde nece...Suprotno ne mozes da tvrdis jer kako ti tvrdis da ti OK radi-neko moze da se zali...
Znaci po zadnji ...ni put-telefon je spoj hardvera i softvera!!

Evo ovako-to sto ti pises nema smisla..treba da navedes koji je model telefona.,

Па пише ти горе који је модел телефона ANA-NX9 или P40 (Global). Ја сам само пренео моје искуство за ове две године.

Да не буде забуне отац ми има стари буџет Huawei са ЕМUI 9 (Аndroid 9) , има само 2GB RAM-a и16GB меморије редовно добија сигуросне загрпе и све лепо ради. Тако да што се тиче софвера ту си код Huawei-a сигуран.

Poslednja izmena:
Dragi moji,
možda već znate da je mom sestriću poludio Xiaomi Redmi 9. Iz ove teme se vidi da mnogi imaju problema sa Xiaomijem.
Zanima me kakvi su vaši utisci sa Huawei telefonima sa HarmonyOS? Da li kod tog operativnog sistema novijeg datuma ima anomalija kao kod MIUI-ja?
Имам Huawei mate 10lite (са гугловим андроидом на употреби скоро 5 година) и Nova 9 (отворени андроид - без гуглових сервиса са ЕМУИ 12). Оба телефона су на употреби (старији тренутно као заменски код супруге). У међувремену сам користио Xiaomi note 9 pro скоро две године и могу рећи да ja Huawei бар бољи уређај у истој класи.
За оне који се трипују око гуглових сервиса исти се могу инсталирати кроз апликацију Gspace која се преузима са AppGallery и која представља витуално окружење за гуглове програме...
По питању самих уређаја након извршених подешавања (дозвола за приступ сервисима, рекламама и сл) на хуавеју се једва види нека реклама па чак их нема ни у игрицама (бар не оних које понекад играм) док је на истим игрицама на другим уређајима било цимање док се не блокирају рекламе...
Ажурирања нису толико нападна као тамо где се користи гуглов андроид вероватно из разлога мање зависности од гуглових сервиса који постоје само зато да би увалили рекламу.

Back