- Poruka
- 70.066
Ne znam da li je bila ovakva tema. Sta mislite o ovom ratu? Kako ce se to odraziti na buduce i sadasnje huawei telefone?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да видимо шта ти мислиш, вероватно имаш своје мишљење чим си поставио тему.Ne znam da li je bila ovakva tema. Sta mislite o ovom ratu? Kako ce se to odraziti na buduce i sadasnje huawei telefone?
Ne nemam, propratio sam par poslednjih vesti o zabrani prodaje poluprovodnika americkim firmama kineskim. Generalno me interesuje u kom pravcu ce huawei ici. Deluje da su amerikanci odlucili da cvrsto izbace huawei iz trzista. Primera radi ocu sam preporucio huawei. Igra dosta sah koji se moze naci na google play. Sta ako huawei prebaci na svoj softver, svoj store? Da li ce ici u tom pravcu i td...Да видимо шта ти мислиш, вероватно имаш своје мишљење чим си поставио тему.
Cini mi se da sam bas negde procitao naslov poput: zbogom iphone, zbogom boeng i jos neka kompanija. Zvuci i varijanta da amerika pokusava da zadrzi kinu na evropskom i sl kontinentu dizajuci paniku. Ko zna...Nastaviće oni tu da se natežu, ali izgladiće se to... pa zamisli da Kina u potpunosti prestane da isporučuje robu Americi... Ajfon se pravi u Kini, i to je pokojni Džobs objasnio (Obami, ako se ne varam). Kapital se zaradi kad se proizvodi jeftino, a prodaje skupo. U Americi se ne može proizvoditi jeftino, i zato se proizvodi u Kini.
Tramp je nekima malo pomrsio račune kad im je rekao "ako preselite proizvodnju van USA, uvešćemo carine na vaše proizvode", što bi za njih značilo mnogo manji profit, pa su odustali.
Zamisli zagrižene jabučare da sutra ne mogu da kupe nešto sa jabučicom... ili da se najavi prodaja novog modela za (obično) sredinu septembra i onda Kinezi ne isporuče - pa to bi bilo ratno stanje.
I ovi im pohapsise neke njihove ljude.Nisu ameri uspeli da osude direktorku predstavnistva Huaweii,pa sad teraju neki inat.
Voleo bih zapravo da vidim jos radikalniji odgovor Kine. Time bi bilo posledica (na sta su Kinezi po mentalitetu spremni), ali bi zato utanacili trziste.Pa da odmah odmazda.Nisu kinezi sisali vesla,a ameri nisu najpametniji u svetu koliko zamisljaju.
Nisu blesavi! To mora biti 'dozirano'! Konkretan primer: Nama na Balkanu se 'ne isplati' pokretati neke proizvodnje ili samo modernizovati postojeće jer imamo 'jeftinu' uvoznu robu! To sada hebe i amere: Koliko može da poskupi kineski chip da se ameri sete pa opet to počnu da proizvode u USA?Voleo bih zapravo da vidim jos radikalniji odgovor Kine. Time bi bilo posledica (na sta su Kinezi po mentalitetu spremni), ali bi zato utanacili trziste.
Stoji. Vise se pitam kulturoloski ko bi pre izdrzao pod sankcijama. Kinezi sa pirincem ili ameri bez ajfona. Cini mi se da zato odmah i pucaju prvi, blef da se zastrasi druga strana.Nisu blesavi! To mora biti 'dozirano'! Konkretan primer: Nama na Balkanu se 'ne isplati' pokretati neke proizvodnje ili samo modernizovati postojeće jer imamo 'jeftinu' uvoznu robu! To sada hebe i amere: Koliko može da poskupi kineski chip da se ameri sete pa opet to počnu da proizvode u USA?
Naravno! U Kini se ne može da dogodi demokratsko 'događanje' naroda! Imaju previše tenkova!Stoji. Vise se pitam kulturoloski ko bi pre izdrzao pod sankcijama. Kinezi sa pirincem ili ameri bez ajfona. Cini mi se da zato odmah i pucaju prvi, blef da se zastrasi druga strana.
Kinezi se polako navikavaju na bolje od pirinča, ali ipak mislim da bi pre oni izdržali na pirinču nego razmaženim Amerima da neko oduzme (figurativno) sve radosti i komfor na koje su se poprilično navikli jer ih (naročito mlađi) imaju od rođenja i naprosto ne znaju bez njih.Stoji. Vise se pitam kulturoloski ko bi pre izdrzao pod sankcijama. Kinezi sa pirincem ili ameri bez ajfona. Cini mi se da zato odmah i pucaju prvi, blef da se zastrasi druga strana.
Ma neće ni oni, dobar kupac je dobar kupac. Mož' se cenkamo, ali ipak kupuješ od mene...@zaluđenik bas zato kazem da bih voleo da vidim radikalniji potez Kine. Cini mi se da je to bolje za njih nego ovako da im lupaju samarcic po samarcic a da moraju da se trose na blef. Ovako pljas, kontrasankcije, da se kauboji dobro preznoje. Taman pred izbore.
Sada mogu kao kada uloviš na udicu jakog, ali glupog soma: Malo zatežeš, malo puštaš, dok se ne izmori!Ma neće ni oni, dobar kupac je dobar kupac. Mož' se cenkamo, ali ipak kupuješ od mene...
Pa tako nešto... ili "koliko parče sira da stavimo u mišolovku?" Miš traži veće parče, vlasnik mišolovke nudi manje...Sada mogu kao kada uloviš na udicu jakog, ali glupog soma: Malo zatežeš, malo puštaš, dok se ne izmori!![]()
![]()
Zabole njih uvo za rat.Ne znam da li je bila ovakva tema. Sta mislite o ovom ratu? Kako ce se to odraziti na buduce i sadasnje huawei telefone?