HUAWEI G300 problemcic

pele27

Primećen član
Poruka
959
Pozdrav! Imam gorepomenuti fon i jedan cudan problem. Naime, kada je u fon ubacena SD kartica, kada udjem u Galeriju ni jedne fotke mi nema. Ali bukvalno. Naslikam se ja svega i svacega ali toga NEMA..moram posebno da ulazim u SD karticu gde su fotke izlistane po brojevima i onda otvaram jednu po jednu. Kada izvadim SD karticu, galerija je puna fotki iz fona. Dakle tu nesto nije u redu. Sta da uradim da mi galerija otvara fotke sa SD kartice?

To je bas cudan problem vezano za softver. Ja isti telefon imam preko telenora uzet i u pocetku je imao svoju internu memoriju od 2gb. I kad sam slikao on je u galeriji imao pomenute slike u pod nazivom kamera.Onog trenutka kad sam ubacio novu memoriju od 8gb telefon je automatski napravio sam novi folder kamera 2 i svaku novu fotografiju stavljao na novu memoriju tj vecu ali i dalje sam imao u galeriji folder kamera onaj prvobitni gde su se slike pre toga stavljale. Jel imas android 2.1 ili je nadogradjen ICS sto se maltene svi zale?

Ma imam najstandardniji, uzet takodje u telenoru..ne razumem se u ta budzenja niti mi to treba u zivotu. Ali me ovo stvarno smara i ne znam da li da reklamiram, tj da li je problem softverske vrste. A inace i ima akcije da se iz cista mira resetuje sam..samo se ugasi i ponovo upali sam od sebe..

To resetovanje se desi i meni ali bas bas retko. Imam telefon skoro godinu dana i nek mu se to desilo nekih 5 puta do sada. Probaj da mu uradis vracanje na fabricko podesavanje ima podesavanje u telefonu i trebalo bi sve da bude ok, ako i dalje imas problem u svakom slucaju imas garanciju od 2 godine pa nek ti rese nemoj da ti neko sa strane cacka po telefonu. Smor je sto ces biti bez njega nekih nedelju dve ali daju zamenski telefon na koriscenje, barem su tako rekli kad sam ja uzimao ukoliko treba servisiranje

Ono ce da ti vrati sve onako kako je bilo kad si preuzeo telefon od telenora. U svakom slucaju prebaci na komp ono sto zelis da sacuvas. I kad bi nosio telefon u servis oni svakako resetuju telefon tj prvo sto urade je taj master reset pa onda traze problem ukoliko se ne resi sa njim.

Back