http://internetkazanova.blogspot .com/

GDJE I KAKO DO NAJBOLJIH RIBA NA INTERNETU

Moje ime je mr.D.i hobby mi je internet tacnije receno chat,dopisivao sam se sa blizu 20.000zena,za nekih 13godina chata,i upoznao njih 500-520live---

eeee-sada se vi pitate i sta bi sa tih 500 live,,,,,,
to vam necu reci,ostace tajna,,,
he-he.
U ovom blogu pokusacu vam dati komplet uputstva gdje da nadjete najbolje zene,djevojke na internetu,obradit cu vecinu nasih chat kanala i za one koji znaju engleski i nekoliko dobrih stranih chat kanala.nekim ljudima se ovaj blog nece dopasti ali sta da im kazem,,,,,,,
Dont hate the player hate the game!

Ovaj blog je namjenjen vecinom muskoj populaciji,mada ni zenama ga nije zabranjeno čitati.
po mom misljenju muskarci na netu se dijele u 2 osnovne grupe
1-koja trazi zene za stvarno ozbiljnu vezu,upoznavanje live itd,
2-koja trazi zene vise za komuniciranje putem neta eventualno neko skidanje itd
Ja sam uvijek vise pripadao ovoj drugoj grupi,ali moj vodič pisan je za obje grupe
i u ovom postu pozabavit cu se vise nasim chat kanalima,sajtovima,a drugi poseban post bice za strane kanale.....
krenimo redom.....
osnovno sto trebate da biste komunicirali sa zenama putem interneta su 3 stvari(ako ste u 2 grupi)
lazna skajp adresa
lazni mail
lazni facebook profil...
webcamera i mikrofon

Nikada nemojte davati svoje tacne podatke dok niste potpuno sigurni u osobu s druge strane,nalijetao sam par puta na muskarce koji svjesno prave lazne skajp profile(sa slikama nekih zgodnih riba na profilu)nalaze neke naivcine nagovore ih da upale kameru skinu se i snime ih.(posle ucjenjuju)to je jedna od zamki interneta koju cu vas pokusati nauciti kako da izbjegnete.i jos 1 bitna stvar kada ste uzeli skajp,tj dodali tu osobu na skajp i ona nudi da vam posalje sliku,,prihvatite ali uvijek odmah preskenirajte sliku antivirusom jer se najveci broj virusa salje upravo tako zakace se za slike,tako da teoretski s druge strane moze biti haker koji se sprema da vam uleti u pc,,ali ako odradite scan slike izbjeci cete tu neugodnost
E sada prvo sto trebamo da bi upoznali neku djevojku,zenu je sajt,socialna mreza ili chat kanal gdje cemo to uciniti i pokusat cu da opisem vecinu nasih sajtova za upoznavanje,i dat cu neku svoju licnu ocjenu svakom tom sajtu i kanalu sa skalom od 1 do 10
prvi na listi bio bi..
facebook(3)
iskreno facebook je po meni najgori sajt za upoznavanje zato jer su sve grupe prepune laznih zenskih profila,koji ustvari samo onako dodaju muskarce i posle ih prebacuju u neke svoje grupe,tako da sto se mene tice facebook bi imao jako nisku ocjenu kao sajt za upoznavanje
ali ako vec dodate neku ribu sa facebooka na profil uradite par stvari da bi se kolko tolko uvjerili da je profil stvaran,tj da je iza njega ista osoba koja stoji na slikama,
1.pogledajte kada je kreiran profil,lazni profili obicno nisu mnogo stari,jer ih facebook brzo zatvara
2.pogledajte slike,cim nema bar 5-10 slika na kojim je ista osoba sa jasno vidljivim licem,velike su sanse da je profil lazan,,obratite paznju i dal ima zajednickih slika sa prijateljima,cim nema i to je jaka sansa da je fake,i pogledajte postove te osobe ako se cesto ponavlja post po grupama,dodaj me za druzenje,neko za chat i slicno skoro je 99posto sigurno da ste naletili na laznjaka.koji na taj nacin puni svoj profil i posle te ljude prebacuje u neke grupe i slicno tako da u sustini sto se tice facebooka
na skali od 1 do 10 za upoznavanje zena kod mene bi dobio jednu tanku 3
krstarica(6)
po meni jedan od boljih kanala za upoznavanje,samo je jako bitno da ulazite tamo iza 22h,
zene koje sam ja tamo upoznao vecinom sam upoznao iza 22h i ima jako puno razvedenih zena iz dijaspore ,preko dana se tu nalaze najvise neka djeca i neki totalni besposlicari,imate i bosansku verziju zvanu bolchat,na kojoj isto mozete probati.
postoji jedna jako zanimljiva varijanta na tim kanalima kada krenete ono u neku pricu pitate osnovne stvari i idete sa pitanjem odakle si...e kada vam odgovori kliknete desni klik na taj nic s kojim chatate i opcija whos,tu ce da vam pokaze ip adresu drzave iz koje dolazi tako da uvijek mozete sigurno znati bar odakle je sagovornica,npr ako je iz svicarske pisace,broj neki 12345...i u nastvku,ch ili dk ili de
dakle oznaka zemlje i tako bar mozete biti sigurni odakle dolazi sagovornik-ca
naravno posle osnovnih fraza i jedno pola sata neke osnovne price uvijek trazite skajp
jer zapamtite webcamera i ton su jedini bar donekle siguran dokaz da pricat s osobom,kojom se predstavlja da je
leptirica(4)
solidan mali video chat,ali ima jedan veliki nedostatak jako malo clanova navece je tu nekih 30,40..zena,na koje kidise 100njak muskaraca tako da tu imate veliku konkurenciju i jos jedna losa strana tog chata je sto se tamo vecina tih zena zna tako da ako krenete da muvate jednu a vec ste muvali neku drugu,ona ce odmah od ove prve dobiti vas komplet C.V
mozda jedina prednost je sto tamo imaju kamere i sto odmah vidite s kim imate posla..
a iza 12 uvijek se nadje poneka djevojka,zena...koja voli malo mastovitije igre na kameri
badoo(8)
badoo bi po meni dobio jako visoku ocjenu najvise zanimljivih i spremnih na sve zena upoznao sam tamo,zene su nekako opustenije nego na fb i lakse je stupiti u kontakt s njima nema tih nekih grupa niti moras slati zahtjeve za prijateljstvo jednostavno pregeledas slike dopadne ti se neka pises joj,ona odgovori ili ne,ali sa sigurnoscu mogu reci da je tamo mnogo manje tih laznih profila i slicno.
i imate jos jednu dobru opciju na badoo,kada kreirate tamo nalog i krenete u lov on vam daje mogucnost da uvijek promjenite svoju lokaciju i prema toj lokaciji on vam pokazuje i zene kojim se mozete javiti,tako da vam preporucujem da uvijek imate neka 2 profila tamo npr 1 na kom ste kao lokaciju naveli srbiju i kontaktirate zene iz srbije a paralelno otvorite jedan u kom cete navesti da ste iz hrvatske i on vam daje sansu da komunicirate sa zenama iz hrvatske,,bez obzira koji sistem koristili uvijek ima puno zena on line i ako se javite npr 10 njih obicno ce 1 da odgovori i priča ce da krene,tako da taj sajt kod mene ima jako veliku ocjenu
ja nisam ovde da reklamiram niti jedan sajt za upoznavanje i sve ovo je bazirano na mojim licnim iskustvima.i jedno bitno pravilo kod dopisvanja nikad ne krecite porukama tipa...hoćes da ga vidiš......
daj sliku gdje si gola,itd....to vecinom u startu odbije zene,uvijek krenite necim normalnim i ako je moguce duhovitim tipa na koju si nogu jutros ustala ili ko ti je dozvolio da budes tako lijepa??
a kasnije ako imate u sebi imalo kazanove doce i te ostale stvari...bez brige
tagged(5)
taj sajt bi po meni dobio tanku 6 ako idete u lov na zene sa nasih podrucja u drugom postu objasnicu vam za koju varijantu je tagged jako bitan (za one koji znaju engleski)
nekako je previse muskaraca a premalo zena tamo onda cak i one najbezveznije kojim se svaki dan javim dosta muškaraca misle da su neke ribe i slično,upoznao sam pedesetak zena tamo live,i nekih 200,300 dodao na skajp ali suma sumarum ne preporucujem tagged,osim mozda u jednoj specialnoj varijanti da kod kreiranja profila obavezno navedete da ste iz njemacke,svajcarske i slicno i da imate prihode preko 5000e,onda cete imat dobar prolaz kod nasih zena tamo,i mozete napraviti nesto ako ste u u mojoj 2 grupi koju sam naveo u startu........a ako trazite neke live varijante recimo da je tagged tanka 5 za to
Smokva(4)
ja sam tamo bio redovan prije nekih 7,8 godina tada je taj sajt bio jako kvalitetan i sto je jos bitnije besplatan,imao je i neki chat i video chat i moglo se uraditi ponesto,danas je postao totalno komercijalan i ako niste spremni da placate ta neka clanstva,sto je po meni glupo,jednostavno kreirajte neki profil napisite trazim to i to i ostavite svoju skajp ili mail adresu(naravno laznu)
i mozda se i upeca neko.ali generalno taj sajt nije vise sto je bio sav je komercialan i gubi taj neki smisao nekog casual upoznavanja
spam sajtovi(0)
cesto vidim i sajtove tipa matorke ili sajtove tipa uclani se danas i odmah j,,, neku zenu
ili ono na ovom sajtu morate biti diskretni jer mozda prepoznate neku svoju komsinicu.
znači sajtove koji garantuju neki veliki broj zena koje cete tu upoznati spremnih na sve,i koji ce vam nakon sto krenete da se registrujete reci otprilike ovo posaljite sms na broj taj i taj i dobit cete kod da pristupite sajtu,,,e takve mreze izbjegavajte kao kugu,to su samo prevarantske metode da bi vam skinuli nesto novca preko telefona a upoznat necete nikoga 99 posto.i jos imate veliku sansu da zakacite neki virus...
ovo bi bio prvi dio vodiča,koji cu vremenom jos da prepravljam u drugom dijelu opisat cu najzanimljivije načine nalazenja žena ako znate engleski ili imate google translate e da i ako ovaj moj blog pomogne nekom iz prve grupe da stvarno nadje svoju drugu polovinu,ja cu biti jedan veoma sretni Net.kazanova,,,,
a ako neko ima neke sugestije ili nove prijedloge neka se javi

i zamolio bih sve citaoce da ako imaju vremena popune anketu o blogu
Hvala unaprijed

Back