Schrodinger
Veoma poznat
- Poruka
- 13.742
Malo podsećanja na to odakle su potekle aktuelne blokaderske parole
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo podsećanja na to odakle su potekle aktuelne blokaderske parole
Morali da iskopiraju i taj cucanj pre skakanja, sta je to, neki ritualSta ne??
Vataju zaletMorali da iskopiraju i taj cucanj pre skakanja, sta je to, neki ritual
Zanima me da li su ih obucili ukrajinski strucnjaci, ili oni isti koji su obucavali Ukrajince? Mozda su jednostavno gledali snimke sta se tamo desavalo i ucili? Ne bi bilo logicno da je samo to.Vataju zalet![]()
Sta ne??
I nije bas, ovo su vecina nacisti iz desnog sektora, na srecu vecina ovih je izginulo na frontu.Malo podsećanja na to odakle su potekle aktuelne blokaderske parole
Performans isti sad ko su i sta su nebitno u rusenju drzaveI nije bas, ovo su vecina nacisti iz desnog sektora, na srecu vecina ovih je izginulo na frontu.
Da li ih bog ili djavo tera na ovo priznanje skakanjem da nisu srbi.
ceo svet kaze ukrajina mora da da teritorijalne ustupke, samo je aljek za teritorijalni integritet ukrajine, ne znamo jel dogovorio sa zelenskim zajednicku proizvodnju municije za borbu protiv maskalja? aljek veleizdajnik bez kosova!Malo podsećanja na to odakle su potekle aktuelne blokaderske parole
Rts nije njegov pa mene zanima na koga studenti udarise??Nije ovo blokada , ovo je studentski protest protiv televizije koju je predcednik označio
kolovodjom kolor evolucije .
Što se sad buni vlast kad studenti rade na oslobadjanju od institucija koje rade u koloru .
Bitno je, mi nemamo nacisticke formacije ni hitlerovce koji nose swastike.Performans isti sad ko su i sta su nebitno u rusenju drzave
I nase sve cesce zovu nacistima, teroristima. Nema sumnje da bi oni realizovali svoj pun teroristicki potencijal samo da su u migucnosti. Svi teroristicki pokreti su tako nastali i od ljudi tog uzrasta. Recimo taliban u prevodu znaci student.Bitno je, mi nemamo nacisticke formacije ni hitlerovce koji nose swastike.
Pa bas mora da skacemo kao u UkrainiBitno je, mi nemamo nacisticke formacije ni hitlerovce koji nose swastike.
Ja ovo ko ne skace znam jos sa utakmica 90 ih godina, banderovci su ovo poceli 2013.Pa bas mora da skacemo kao u Ukraini
Sto nesmislise nesto drugo?
Zamisli nazove gradjane nacistimaI nase sve cesce zovu nacistima, teroristima. Nema sumnje da bi oni realizovali svoj pun teroristicki potencijal samo da su u migucnosti. Svi teroristicki pokreti su tako nastali i od ljudi tog uzrasta. Recimo taliban u prevodu znaci student.
Ja ovo ko ne skace znam jos sa utakmica 90 ih godina, banderovci su ovo poceli 2013.