Хто не скаче той москаль (genealogija obojene revolucije)

Хмм, кад смо код копирања.
Косово је срце Србије! Кад оно..
1000009192.jpg

Bukvalno je to navijački slogan u Srbiji u kojem su se koristile razne reči; Cigan, Šiptar, Grobar, *****, etc. A neko je postavio čak i snimak od pre 18 godina.

Očajnička smejurija čiji je cilj da se na bilo koji način nešto poveže sa Ukrajinom. :D I nije ozbiljno očekivati da iko poveruje u to.

Malo podsećanja na to odakle su potekle aktuelne blokaderske parole
ceo svet kaze ukrajina mora da da teritorijalne ustupke, samo je aljek za teritorijalni integritet ukrajine, ne znamo jel dogovorio sa zelenskim zajednicku proizvodnju municije za borbu protiv maskalja? aljek veleizdajnik bez kosova!

i sad mi kopiramo ukre? ma raskrinkali ste nas, jos juce
msm, malo je meni glupo to skakutanje, jeste glupiranje, ali sta sad, nismo vise boljsevici, sad smo ukre? a ovi drugi, vidimo da svi to rade, glupiraju se

tako ste i za krvavu saku pricali da je albanska [mjaft], a simbol je univerzalan iz ko zna kog veka jos

ali jeste ovo ko ne skace taj je maskalj, moskovljanin, podseca, ali vidimo da svi to rade, kopiraju jedni druge, glupiraju se kao i ukre, kao da su svi rusi moskovljani - ne znas sta je gluplje, ovo ukrajinsko vuce iz istorije, Moscovia or Muscovy is a historical region in Central Russia. The name derived from Moscow and the Moskva river. It was known to its neighbors through the Moscovian state that emerged in the 13th century. Finno-Ugric tribes like the Meshchera people and Slavic tribes such as the Vyatichs lived in the Moscow area. Wikipedia

dakle, radi se o zapadnoj ujdurmi koja potice iz tih vremena, da se velika RUSIJA SVEDE NA MOSKOVSKI OKRUG SAMO!
Moscovia was the political and geographical name of the Russian state and the Tsardom of Russia in Western sources,

tako da, hvala na paznji, i drugi put.

Poslednja izmena:
Nije ovo blokada , ovo je studentski protest protiv televizije koju je predcednik označio
kolovodjom kolor evolucije .
Što se sad buni vlast kad studenti rade na oslobadjanju od institucija koje rade u koloru .
Rts nije njegov pa mene zanima na koga studenti udarise??
Nemoj da bude plakanja posle

Bitno je, mi nemamo nacisticke formacije ni hitlerovce koji nose swastike.
I nase sve cesce zovu nacistima, teroristima. Nema sumnje da bi oni realizovali svoj pun teroristicki potencijal samo da su u migucnosti. Svi teroristicki pokreti su tako nastali i od ljudi tog uzrasta. Recimo taliban u prevodu znaci student.

Ja ovo ko ne skace znam jos sa utakmica 90 ih godina, banderovci su ovo poceli 2013.

Treba imati na umu da ovde piše dosta ljudi koji pišu iz emigracije i koji decenijama ne žive ovde (ako i uopšte; neki su i rođeni). Pa generalno ne znaju dosta o Srbiji i prilikama ovde.

Verovatno treba pripisati tome takve ideje; neznanju, pre svega.

Back