Hteo sam da kazem muskarcine!!!

Ne volim dominantne muskarce, volim one koji se prema zenama ophode sa postovanjem. Pravi muskarac nije iskompleksiran, nego siguran u sebe i nije mu stalo da se dokaze na taj nacin. Ne imponuju mi macho tipovi, ne uzbudjuju me, gade mi se.

...побркала си лончиће...какве везе има доминантна карактерна црта са поштовањем, комплексима, мачо типовима...?:shock:

Zar nije logicno, dominantna osoba zeli da dominira (pleonazam), a to je osobina macho tipova. Onaj ko se tako postavi, iskompleksiran je i nema postovanja prema drugome.

...бркаш ти ту свашта...
...није логично...зато што не постоји ту нека жеља да неко буде доминантан...него то временом природно исплива на површину...све то легне временом тамо где треба...
...не можеш ти вештачки да будеш доминантан ако по карактеру, знању, искуству ниси...
...неко може бити доминантан зато што поседује огромно знање у некој области...и природно се сви окупљају око њега као лидера. Са друге стране неко доминира самим карактером иако ни по чему није бољи...једноставно је екстровертнији...за разлику од повученијег типа...

zene...

ima nesto sto mi nije jasno . . .sta se to desava. . .
ne privlace vas vise muskarci koji imaju sve kvalitete koje trazite sa ozbiljnim namerama vec takticari sa povrsnom pricom i BB show humorom...
ne prolaze vise samouvereni momci koji pred vas istresu svoje namere, vec misticni momci koji zapravo nemaju sta da kazu...
ne traze se vise momci kojima od viska testosterona opada kosa i raste stomak vec deckici sa izrazenom zenskom stranom jer vas bolje poznaju pa imaju strpljenja da "igraju saha"...

robovanje formi a ne sustina ja bih rekao, sta vi zene kazete na to??

Ja volim jednog kome je otpala kosa od viska testosterona, a vala' i stomacina mu narasla...
Ali on mene ne voli...

Back