- Poruka
- 22.416
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opametili se i tuzioci i shvataju da mogu da gone i vucka.
„Hteli su da me uhapse“
sledeci put je nasZnači, izvukao se odgovornosti ovaj put?
Mislim da je to plod nejgove maste, ali svakako treba ispitati tokove novca izmedju nekih ljudi sa slike, jos ako je tacno da je to zaista slikano u novembru kad je pala nadstresnica, pitam se, kako je neko mogao da slavi ista u kafani, da se smeje i pije?
morate da popularisete malo sudjenja, ovako na primer, ovo su redovne scene po americkim sudovimaNenadić: "shut yo' filthy mouth, bitch and let me do my work..."![]()
Sta cekaju onda, da im serviramo kafu i ratluk, neka rade svoj posao ili ce i oni odgovarati kao sto i treba da odgovaraju zato sto ne rade svoj posao.Opametili se i tuzioci i shvataju da mogu da gone i vucka.
Ja imam utisak da je ceo forum blokaderski , tj ono sto ti zoves SNS....malo glumata da su za studente, a ustvari Vucicevi, ne mogu reci SNS...siroma on jadan
evo ceo sns deo foruma place i rida kao da im je otet omiljeni meda
kad kazem sns, znas dobro sta sam akronimski sa ta tri slova oznacio, ili barem zamisli moguce interpolacije u kombinatoriciJa imam utisak da je ceo forum blokaderski , tj ono sto ti zoves SNS....malo glumata da su za studente, a ustvari Vucicevi, ne mogu reci SNS...
Tako da idu uz etiketu blokaderi...koju je uveo SNS prvi put u nisu kad su neki nasilnici krenuli da tabaju koga stignu po nisu , i jedne i druge...
Posto ja ne prihvatam oznaku blokader za studente, to ja nemam upotrebu te reci u smislu naklonosti vec mimikrije studenata...a tu je forum poprilicno blokaderski , a ne prostudentski...
ne pola nego mnogo vise od pola..al pola su blokaderi , a pola su cisti Vu klanovci...
"Ишли дотле да похапсе све у држави" - које то све?
Zaboravili da je kadija veći od njih.Opametili se i tuzioci i shvataju da mogu da gone i vucka.