„Hteli su da me uhapse“: Vučić na „Pinku“ napao specijalnog tužioca Mladena Nenadića, pa najavio istragu protiv njega

Mislim da je to plod nejgove maste, ali svakako treba ispitati tokove novca izmedju nekih ljudi sa slike, jos ako je tacno da je to zaista slikano u novembru kad je pala nadstresnica, pitam se, kako je neko mogao da slavi ista u kafani, da se smeje i pije?

Meni se nije slavila ni Nova Godina, uopste nisam imala ni raspolozenje. Prosto se "osecalo u vazduhu" da nista nije kao pre.

Covek koji toliko krsi zakon valjda i treba se nada hapsenju...

Ima neka cudna atmosfera u Srbiji , moj komsija lopov , isto se uzda u efekat pa ljudi ja sam dobar, ne znam odakle mu to da je dobar, valjda sto daje lopovski porez po komsiluku , 1% od ukradenog da komsiji policajcu, komsiji limaru i komsiji da mu pravi drustvo ....ali taj lopovski porez, koji je tu da bi kupio lojalnost, stvara taj osecaj Srpske nevinosti i eto i kod predsednika isto kao kod mog komsije lopova....ama bas isto...

I sve bezobrazniji i sve bolja dusha od coveka, slusajuci kako se hvali , a pri tome nista gore nego kad ti lopov drzi slovo o postenju , bar za mene nista gore...
A mora, da bi ubedio glupake po Srbiji da je stvarno iskrena dobrota, mora da dohvati nekog i da mu drzi slovo o postenju i pameti...,

on je paradigma mister bina po svemu sto ga karakterise u svakom skecu

kako se ponasa u crkvi gde ne zna protokol osim da urla aleluja

kada deci otima zadovoljstvo i sa njima se takmici podlo i pokvareno gde glorifikuje svoju pobedu kao debil

kada dobije moc da na nesto utice i to uradi totalno debilno na stetu svih oko njega glumatajuci pritom neobavestenog

kada uvek krsenjem zakona sebi primarno zeli da udovolji smatrajuci da na to ima pravo

kako hoda

kako se kliberi

kako glumata

kako panici i cmizdri

kako je infantilan a podao samo kada je njegova guzca u pitanju.

gledajte skeceve, u svakom cete ga prepoznati

Poslednja izmena:
siroma on jadan

evo ceo sns deo foruma place i rida kao da im je otet omiljeni meda
Ja imam utisak da je ceo forum blokaderski , tj ono sto ti zoves SNS....malo glumata da su za studente, a ustvari Vucicevi, ne mogu reci SNS...
Tako da idu uz etiketu blokaderi...koju je uveo SNS prvi put u nisu kad su neki nasilnici krenuli da tabaju koga stignu po nisu , i jedne i druge...

Posto ja ne prihvatam oznaku blokader za studente, to ja nemam upotrebu te reci u smislu naklonosti vec mimikrije studenata...a tu je forum poprilicno blokaderski , a ne prostudentski...
ne pola nego mnogo vise od pola..al pola su blokaderi , a pola su cisti Vu klanovci...

Ja imam utisak da je ceo forum blokaderski , tj ono sto ti zoves SNS....malo glumata da su za studente, a ustvari Vucicevi, ne mogu reci SNS...
Tako da idu uz etiketu blokaderi...koju je uveo SNS prvi put u nisu kad su neki nasilnici krenuli da tabaju koga stignu po nisu , i jedne i druge...

Posto ja ne prihvatam oznaku blokader za studente, to ja nemam upotrebu te reci u smislu naklonosti vec mimikrije studenata...a tu je forum poprilicno blokaderski , a ne prostudentski...
ne pola nego mnogo vise od pola..al pola su blokaderi , a pola su cisti Vu klanovci...
kad kazem sns, znas dobro sta sam akronimski sa ta tri slova oznacio, ili barem zamisli moguce interpolacije u kombinatorici

Back