Hteli da se kupaju, a onda im se na telo okačili predatori

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.856

Ribe krenule da ih grickaju i ne puštaju!

Letnja sezona je u punom jeku, ali do nas su stigle brojne informacije o napadima ajkula, pa su mnogi naši ljudi nerado krenuli na more, strepeći od još jednog napada.

Da ajkule i ostale ribe nisu baš bezazlene pokazuju i ovi snimci sa Instagrama.

3104733_collage_ls.jpg

Pre neki dan mi je neko pokazao skroz uvrnut video, znaš kad ne mogu ovako javno da ga prpričam. I dalje ne verujem da je istinit, jer je toliko morbidno da bi istinitost značila da smo kao vrsta stvarno dotakli dno. Odbijam da verujem da je tako.
Već je dovoljno strašno šta sve ljudi nisu u stanju da plasiraju na net. Instagram mi deluje kao jedna velika industrija tih gluposti, a zarad čega... pažnje, lajka ?...ma...:)

Sta je to toliko morbidno da ne mozes bar diplomatskim recnikom opisati ovde? Valjda smo vec videli sve i culi sve moguce bolescine i gadosti.

Kad pomislim da sam sve gadosti i morbidnosti videla, pojavi se novo...

Elem, da pokušam diplomatski. Video je navodno iz operacione sale. Radnja; anesteziolog u toku operacije, hm... nema diplomatske reči, ali sexualno zlostavljanje je možda prigodna reč...
Mislim da je ovo dovoljno, samo malo upotrebi maštu.
I zaista se duboko nadam da je u pitanju odrađen video gde je samo radila krajnje morbidna mašta onoga ko ga je obradio.

Kad pomislim da sam sve gadosti i morbidnosti videla, pojavi se novo...

Elem, da pokušam diplomatski. Video je navodno iz operacione sale. Radnja; anesteziolog u toku operacije, hm... nema diplomatske reči, ali sexualno zlostavljanje je možda prigodna reč...
Mislim da je ovo dovoljno, samo malo upotrebi maštu.
I zaista se duboko nadam da je u pitanju odrađen video gde je samo radila krajnje morbidna mašta onoga ko ga je obradio.

Kako može anesteziolog da da seksualno zlostavlja? Koga? Pacijenta? :eek:

Kako može anesteziolog da da seksualno zlostavlja? Koga? Pacijenta? :eek:

Paa... stvori sliku sama.
Video se ne može tumačiti drugačije nego zlostavljanje. Nejasna sitacija je da nije sam sa pacijentom, te mi samim tim video deluje sasvim neverodostojno.

Tako da ja lično ič ne verujem ni video snimcima, a vi kako hoćete :kpozdrav:

Jeste gadno ali ima mnogo,mnogo gore. Pre nekoliko godina su nekolicina americkih studenata otkopali grob jedne devojke koja je nedavno bila sahranjena i onda znas sta vec. Bilo i u nasim novinama.
Od toga bolesnije, neljudskije i morbidnije mislim da nema,deveti krug pakla.

Nažalost... Iskreno, fale mi ona vremena u kojima nismo bili zatrpani baš svakojakim "otrovom"...

Back