HTELA BIH...

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

HTELA BIH...

Misao mi pobegne
Uhvati brzo osmeh pod ruku
Zaboravi na svu ovu haotičnu buku i muku
Pa hitro mojim „putem za nigde“
U zagrljaj ti se uvuku
Pred tobom dušu i telo svuku
Htela bih....al’ moranja ne daju...
Htela bih....u moju luku...
Htela bih....da sletim na tvoju ruku :aha:;)

PS Dobar dan.......nekom radni, većini odmarajući...ma važno je da je duševno samofinasirajući u pauzici čežnjivo za domom relaksirajući :).....:kafa:

LUSJE;bt234970:
Uvek, pozitivna.

Nisam dušo uvek.....mada se trudim da dam snagu i kad je meni manjka, i kad mi samoj treba tudje snage, jer davanje je dar zato što to znači da možeš da utišaš sebe da bi čuo druge...a onda si bogat
Ali sad jesam pozitivnaaaaaaaaa.....i završih posao.....i letiiiiim kući :worth:

Stipan Severnjak;bt234980:
Je, moranja ne daju.

Dođavola!

Šta vi u tome pozitivno vidite?

:eek: Strpljenje koje je živo, jer je živo i saznanje da čeka te neko za kim žudiš,a i to za kim i čim žudiš je realno i takodje živo.....eto, to je pozitivno...msm saznanje da smo. Bogu fala, a malo i nama, živi breeee ....u svakom smislu ;):manikir:
Ti bi voleo da sam mrtva? :sad2:

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !

Ljiljo, tebi i svim tvojima, i na dve i četiri nogice, želim Srećan praznik,
zdravlje, mir i sreću :cmok2::heart:

crvena2_zps10c63a6b.jpg

67726257_zps152d1a92.jpg

Stipan Severnjak;bt234999:
Ne, ja bih samo želeo da svi imamo vremena za ono što nam je potrebno, a ne da ga bacamo na ono što moramo. Ali, nije to nešto što će svako razumeti...

Volela bih i ja, ali da se radi mora se....svi moraju.
Moranja daju snagu i trajnu vrednost svim nemoranjima :)

Stipan Severnjak;bt235005:
Kad ti kažeš... onda je valjda tako...

Jeste, tako je...moranja su samo čekanja na nemoranja. Samo tako shvatajući moranja, imamo snagu za čekanja...i onda nemoranje bude pravo, jako, iskreno i trajno.
Imam jednu pesmicu o tome, zapis osećaja i misli.....postaviću za neki dan
:cmok2:
a sad odoh da potrošim ovaj prelep dan :cao:

Back