Htedoh nesto da napisem!

Pa ovako hteo sam nesto da napisem, mada nisam imao ideju sta pa sam onda samo krenuo. Tek tako bez nekog prevelikog razmisljanja i dvoumljenja, nego reko sam sebi samo pisi. Nije bas bilo bitno ni da se napise nesto pametno samo da se ispise nesto. Tako da ovo sad trenutno nastaje kao trenutna inspiracija u ovom trenutku bas. Zapanjujuce je kad malo razmislim koliko ni ne treba da se razmislja da bi se pisalo ista. Naravno da treba malo truda i tehnike, ali nije od presudnog znacaja. Razmisljajuci o tome sta da napisem pocela je i glava da me boli i ovo je bas rezultat takve jedne psihicke manifestacije. Primetio sam da imam i problema sa pamcenjem i paznjom sto sad bas dolazi do izrazaje jer ne znam sta sam napisao prethodno. Trudim se da odrzim sebi paznju al ne uspevam bas jer sve ovo pocinje da gubi smisao. Sad se kao trudim da nadjem ili smislim smisao za sve ovo, al gubi poentu pogotovu ako zaboravljam sta sam pisao. Inace me jako mrzi da citam beskorisne i tupave tekstove tako da verovatno ovaj necu ni procitati. Dakle nije problem u meni nego samo u centrali u kojoj se dve hemisfere konstantno svadjaju, plasim se i da zamislim sta bi moglo da se desi ako bi samo jedna pobedila. Da se vratim na temu koje nikad nije ni bilo, sad ja tako napisah nesto cisto da ne bude da nisam napisao nista a hteo sam.

Back