HRVATSKO - SRPSKE RATNE ZEZALICE !

Eh sta sve komsije rade jedno drugom,kada nece da rade pametnije stvari.Citam u dnevnoj stampi,na veliko se
iznosi,koliko Hrvatska dobija naoruzanje,a koliko Srbija.Uporedjuje se broj aviona,tenkova,ransirnih rampi...itd.
Tuzno mi je sve to.Srbija i Hrvatska su najblize komsije.Do juce,jedna zemlja,jedan narod.Nije meni krivo,sto je
takmicenje izmedju ovih komsija,tako silovito krenulo.Nego cinjenice,u cemu se takmice....Ko ce sto vise,i sto brze,
doci do novog naoruzanja.E,a ja prizeljkujem takodje,da otpocne takmicenje,izmedju nasih dveju komsijskih zemalja.

Samo ja bih voleo da se takmicimo,u nekim drugim stvarima.Da se takmicimo u tome,ko ima bolje reseno socijalna
pitanja.Ko ima bolje vece,i modernije opremljene bolnice.Ko ima vise Domova za nezbrinutu decu.Decu sa ulica
velikih gradova,koja spavaju po podrumima,po sahtovima u velikim kanalizacionim cevima.

Voleo bih,da se takmicimo,ko ima bolje reseno skolstvo.Ko ima vise decjih ustanova,Vrtica,Jaslica.I narvno,ono
sto je mozda i najvaznije.U kojoj od ove dve zemlje,Srbije i Hrvatske,gde su plate zaposlenih vece,a penzije
primerene troskovima zivota.Evidentno je,da Domova za stare i iznemogle gradjane,ni izbliza nemamo,koliko bi bilo potrebno.I da ne navodim,u cemu se . nikada necemo nadmetati,a trebalo bi.z:(

Posto si,vidim,strucnjak za odnose onda nam pojasni
ko bi moglo od ovo dvoje da bude iz Srbije a ko
iz Croacije i sto? Kazes da su zezalice onda
si nam dao slobodu da se zezamo ili nisi? :D

mRsMbbs.jpg

Poslednja izmena:
Ma nemamo mi sta da se poredimo.Hrvati takođe imaju nizak natalitet kao i Srbi i opstaju kao oruzje zapada protiv pravoslavlja.Da su kojim slucajem ostali pravoslavni davno bi izumrli ali je pronađeno jos ubojitije oruzje,da njihovim prevođenjem u katolicanstvo i raznim vrstama lazi podvala i prevara zatiru Srbe....
Mani se tv-a Lorde .Daj nam nesto iz zivota.....

Vise je nego ocigledno,da moj blog nije pravilno shvacen.Ja sam pisao o tome,da mi i Hrvati,ne treba da se takmicimo,ko ce koga vise da mrzi,
i ko ce biti bolje i vise naoruzan.Plediro sam na tome,da treba kao najblize komsije,da se "takmicimo" u pozitivnom smisllu.KO ce imati bolje
resena socijalna pitanja,ko ce imati vece plate i penzije itd,itd.A na sve to sto sam izneo,opet cuh reci mrznje.Ko je pominjao Pravoslavlje i
Katolicku veru.Fucka mi se i na Pravoslavlje i na Katolicizam.Ja hocu da se ove dve bliske i prijateljske zemlje,isticu u resavanju pitanja
siromastva i da prosperitet i bolji zivot,bude zajednicki imenitelj,i Srbije i Hrvatske.Sta tu ima da trazi Pravoslavlje,ili Katolicizam.Mi smo kao
kao sto se zna,sekularna drzava.Tu Pravoslavlje,ne treba da brlja nista.Dosta je brljalo.!Odgovor G-dji.Mizaca.Niko nije pominjao
natalitet.Vi ste to procitali,u nekom drugom blogu verovatno.Pitanje nataliteta,nije u kontekstu mog bloga.Pozdrav G.dji.Mizaca !!!

Poslednja izmena:

Back