HRVATSKO PRIMORJE,HIT DESTINACIJE ZA LETO 2O19 !

Obzirom da sam obisao skoro sva evropska letovalista,kvalifikovano mogu da kazem:Lepote koje poseduju
hrvatska letovalista,nema nigde na belom svetu.Sva mora sveta (okeane i ne uzimam u obzir) bleda su i nikakva,
kada se kompariraju sa nebeskim plavetnilom naseg Jadrana.Ovo naseg Jadrana,nisam napisao greskom.Toliko
su nasi roditelji,nasi bake i deke uzivali u carobnim lepotama Jadrana,da tu lepotu i mi,kasnije generacije,osecamo
kao deo nas samih,kao deo nasih mastanja i sanjarenja.NI politicari sa jedne ,ili druge strane,nece nam pomutiti
secanja na dozivljene ljubavi,na nekoj od mnogobrojnih turistickih destinacija hrvatskog turistickog buma.

Sta mi trazimo u grckoj,turskoj,ili ne znam kakvim drugim morima,kada imamo tu blizu,najlepse more na svetu,odlicnu mediteransku hranu,i prijateljski docek.!:heart::think:

Lord Gledston;bt309704:
Ljubota - Dragi moj Ljubota.Nikada nemam problem sa parkiranjem,jer kao i sav normalan svet,na odmor idem avionom.Nisam uopste
zaljubljenik u automobile, da sebe inkomodiram,voznj:pom na more. Na more idem da se odmorim i uzivam,a ne da vodim brigu o toj kanti,
kako ja nazivam automobile.!:D

Otmeno lorde i bogato...ja sam obicna buranija,more vidim retko i to uglavnom kod prijatelja na njihovim fejsbuk objavama

"Lorde" kada su te pustili iz ustanove sa poetskim imenom "Laza Lazarvic"?" ti imas pravo na zabrinutost,tvoj psihicki poremecaj je ozbiljniji nego sto ti mislis,pa shodno tome bilo bi pametno da svoj naziv "Lord Gledston" promenis u cuveno ime Baron Minhauzen, sto je malo nize od titule "Lord"a opet shodno vasem lordovskom mentalnom zdravlju bolj za Vas.U nadi da ce se pod strucnom negom lekara stvari promeniti na bolje,drugarski pozdrav. S.Jones.

"Lorde" kada su te pustili iz ustanove sa poetskim imenom "Laza Lazarvic"?" ti imas pravo na zabrinutost,tvoj psihicki poremecaj je ozbiljniji nego sto ti mislis,pa shodno tome bilo bi pametno da svoj naziv "Lord Gledston" promenis u cuveno ime Baron Minhauzen, sto je malo nize od titule "Lord"a opet shodno vasem lordovskom mentalnom zdravlju bolj za Vas.U nadi da ce se pod strucnom negom lekara stvari promeniti na bolje,drugarski pozdrav. S.Jones.

Back