- Poruka
- 29.307
Ti ko mlada bulica kad joj je majka rekla cuvaj nevinost kćeri,a ona to bukvalno shvatila,pa lola cepa u bulju a ona govori "jebiii jebiii nevinost pre braka nećes dobiti."Pogledajte prilog 677404
Ti ko đevojka kad joj je majka rekla "čuvaj obraz ćeri", a ona to bukvalno shvatila, pa lola guziii otpozada a ona govori "jebiii jebiii, do obraza nećeš doći". Tako i tvoje "vađenje".
Ovo je inace ustaljena praksa u islamskom svetu a to tvoje klasican primer mrznje,one divljacke karakteristicne za vas.Isto tako.To tkz.seirenje nad bespomoćnim ili mrtvim.Odgovaras mi kao nesto slavodobitno a vidis da sam banovan.Kakav odraz jada nemoći sugavstine.Tako karakteristican.Tako ste u ratu mrtva tela nakazili.Izivljavanje na mrtvima.Ali dobro.To ste vi.Takva ste pasmina.Vratimo se na temu.
Rekoh ti vec koja je procedura i sta moramo da uradimo ako hoćemo da zaustavimo Hrvatsku u toj nameri.I vidis da i Dodik okvirno to kaze.Međutim.Stvari nisu tako jednostavne.Ogroman je procenat mogućnosti da nećemo nista uraditi da bi i vi imali stet i dvas jos jednom pljunemo.Sem toga ni Hrvati nisu toliko glupi a mozda i jesu.Videćemo.Uvek mogu to da pomere malo dalje od Republike Srpske prema muslimanima i mi ćemo odmah odustati i tuzbu blokirati.
Nema bosne.Nema saradnje.Nemaopstanka